Van Gaal: Manglende vinterpause er for hårdt

Van Gaal: Manglende vinterpause er for hårdt

745
0
DEL

Hollænderen Louis van Gaal har sluttet sig til gruppen af kritikere i forhold til den manglende vinterpause i engelsk fodbold og tilføjer, at han måske bliver nødt til at hente forstærkninger til januar for at klare de mange kampe over vinteren.

Manchester Uniteds træner Louis van Gaal siger ifølge BBC Sport om den manglende vinterpause:

– Der er ingen vinterpause, og jeg synes, det er noget af det værste ved den engelske fodboldkultur. Det er ikke godt for engelsk fodbold, det er ikke godt for klubberne, det er ikke godt for landsholdet og jeg synes, de skal ændre det. England har ikke vundet noget i mange år. Det er, fordi alle spillerne er udmattede i slutningen af sæsonen.

Premier League er den eneste liga i Europa, der fortsat undgår at holde vinterpause.

Van Gaal giver i samme interview et lille hint om, at han måske vil hente forstærkninger til truppen til januar:

– Jeg har altid foretrukket en lille trup. Jeg tror, jeg har den mindste trup i Premier League. I sidste sæson havde vi 24 spillere. Vi solgte 15 spillere og købte fem. I år har vi igen solgt eller lånt spillere ud. Ti spillere er væk, og seks spillere er hentet ind. Jeg mener, at 22 spillere og tre målmænd er nok, så jeg mangler stadig en enkelt spiller.

United er nummer tre i Premier League og er to point efter Manchester City på førstepladsen. De to hold mødes på søndag klokken 15 på Old Trafford.

INGEN KOMMENTARER