Hvilken spillertrøje er den mest populære?

Hvilken spillertrøje er den mest populære?

979
0
DEL

Den store sportsbutik Kitbag har offentliggjort, hvilke fodboldtrøjer der sælger mest i hele verden, skriver Daily Mail. Listen domineres af spillere fra Premier League men ikke på 1. og 2. pladsen.

Det er dog nok ingen overraskelse, hvem der ligger på første- og andenpladsen, da det selvfølgelig er verdens to bedste spillere, Messi og Ronaldo.

Messi slår her sin rival, da han ligger nummer et på listen. Ellers er listen domineret af spillere fra Premier League og især Manchester United, der har en kæmpe fanskare i hele verden, som ofte ses på deres træningsture til USA og Asien.

Nedenunder ses listen, hvor henholdsvis Liverpool, Arsenal og Man. City indtager plads nr. 10, 9 og 8:

10. Philippe Coutinho

9. Alexis Sanchez

8. Sergio Aguero

7. Neymar

6. Wayne Rooney

5. Eden Hazard

4. Bastian Schweinsteiger

3. Memphis Depay

2. Cristiano Ronaldo

1. Lionel Messi
Den eneste spiller der ikke er fra Premier Leage udover nr. et og to, er Messis holdkammerat Neymar, der i kraft af den argentinske troldmands fravær formår at trylle noget så gevaldigt på egen hånd i Barcelona for tiden.

Den nyankomne Manchester United-mand, Bastian Schweinsteiger, har formået at etablere sig som en af de mest populære spillere hos Manchester United, på trods af at han ikke helt har nået det verdensklasseniveau, han viste hos de tyske mestre fra Bayern München.

Endeligt indtages 3. pladsen af Memphis Depay, der heller ikke har ramt niveau, imens hans kaptajn, Wayne Rooney får en 6. plads, og endeligt er Chelseas belgiske stjerne, Eden Hazard, landet midt i det hele på en 5. plads.

INGEN KOMMENTARER