Verratti forlænger med Paris Saint-Germain

Verratti forlænger med Paris Saint-Germain

730
0
DEL

Den italienske midtbanespiller Marco Verratti har forlænget sin kontrakt med Paris Saint-Germain, således at kontrakten nu gælder til sommeren 2020.

Marco Verratti har altså forlænget sin kontrakt med Paris Saint-Germain, han er således glad i den franske hovedstad. Meget spilletid er det dog ikke blevet til i denne sæson, hvor Verratti langt fra har været fast mand i startopstillingen.

Alligevel har italieneren sat sin underskrift på en kontraktforlængelse, der altså udvider kontrakten til år 2020. Verratti elsker, ifølge ham selv, Paris og klubben, hvorfor det sikkert heller ikke var svært, at skrive under på kontraktforlængelsen.

– Jeg er meget glad for at forlænge min kontrakt med Paris Saint-Germain. Jeg vil gerne takke klubben for den tillid de har vist mig siden jeg kom til. Jeg elsker Paris og Paris Saint-Germain, siger Verratti til klubbens hjemmeside.

Verratti er indtilvidere noteret for 155 kampe for Paris Saint-Germain. Han er ydermere i gang med sin fjerde sæson i den franske storklub.

INGEN KOMMENTARER