Vertonghen om holdkammerat: Han kan blive den bedste

Vertonghen om holdkammerat: Han kan blive den bedste

986
0
DEL

På trods af Harry Kanes dårlige målform i indeværende sæson, mener holdkammerat Jan Vertonghen, at Harry Kane kan blive Premier Leagues bedste spiller. 

Harry Kane var med sine 31 scoringer i sidste sæson, en af sæsonens helt store oplevelser. I denne sæson er det blot blevet til et enkelt mål indtil videre, men trods Harry Kanes formdyk, kan han stadig blive den bedste spiller i Premier League. Det mener holdkammerat Jan Vertonghen i hvert fald:

– Hele holdets øjne er rette mod ham. Vi vil hjælpe ham med at score ligeså mange, hvis ikke flere mål, som han gjorde i sidste sæson, siger Jan Vertonghen til The London Evening Standard.

– Forsvarsspillerne er altid omkring ham, og det ved han. Han er en smart og professionel fyr der arbejder hårdt, så målene skal nok komme. Jeg er overbevist om, at han vil blive en af Premier Leagues bedste spillere en dag, hvis ikke den bedste, siger Jan Vertonghen.

Jan Vertonghen selv har også haft en svær sæsonstart grundet en del ankelskader, men han føler det går den rigtige vej:

– Det har været svært at komme tilbage på sporet. Fitness er den vigtigste del af fodbold. Jeg forsøger at lave de rette øvelser, og få den rette behandling, så jeg kan føle mig fri på banen.

Jan Vertonghen, Harry Kane og resten af Tottenham holdet tager på lørdag imod Liverpool i Premier League.

INGEN KOMMENTARER