Vestergaard vil udfordre en flyvende polak

Vestergaard vil udfordre en flyvende polak

746
0
DEL

Jannik Vestergaard optræder til dagligt i den tyske Bundesligaklub, Werder Bremen. Den dansk-tyske midterstopper er ikke bleg for at udtale sig om Robert Lewandowski, og Vestergaard tror på, at holdet kan stoppe polakken.

Werder Bremen tager i den kommende wekend hjemme i mod mægtige Bayern München, men det er absolut intet, som Jannik Vestergaard frygter. I stedet kigger han frem mod, hvordan holdet skal stoppe Lewandowski, der i øjeblikket er helt ustoppelig.

– Det ville være en personlig tilfredsstillelse at stoppe hans stime. Men scorer han et mål, mens vi vinder eller får uafgjort, vil jeg også være tilfreds, siger Vestergaard til Bild.

– Det han har præsteret, er vanvittigt. Han er fysisk stærk, hurtig, har god teknik og ved, hvordan man skal bevæge sig i feltet. Vi skal sidde tæt på ham, men fokuserer vi for meget på ham, står Müller eller Douglas Costa klar i stedet. Han er trods alt ikke umenneskelig.

Werder Bremen er i øjeblikket placeret på en 14. plads med kun syv point i de første otte kampe, mens Bayern München har gjort rent bord med otte ud af otte sejre.

INGEN KOMMENTARER