Vialli om Juventus-angriber: Han har et lys i øjnene, som kun en...

Vialli om Juventus-angriber: Han har et lys i øjnene, som kun en vinder har

841
0
DEL

Den tidligere Juventus-spiller Gianluca Vialli er særdeles begejstret for nyindkøbte Paulo Dybala, som han mener kan blive den næste Tevez.

240 millioner kroner kostede Paulo Dybala at købe fri af Palermo, og aftalen indeholder sågar en række klausuler, som, hvis de bliver udløst, kan få beløbet til at stige med yderligere 60 millioner kroner.

Det er en dyr herre, de forsvarende italienske mestre har erhvervet sig, men ifølge den forhenværende Juventus-spiller Gianluca Vialli er det et rigtig godt køb.

Italieneren påstår, at Dybala har et specielt lys i øjnene, som kun en vinder har det, og han tror, at den 21-årige angriber kan blive ligeså vital, som Carlos Tevez var det i Torino-klubben.

– Efter min mening kan Dybala blive den næste Tevez. Han har færdighederne og fysikken, og han kæmper hårdt og får det aldrig til at virke som om, at der kun er 10 spillere på banen, forklarer Vialli i rosende vendinger til Tuttosport.

– Jeg så det lys i øjnene på ham, som kun en vinder har. Sammen med de tekniske kvaliteter har han sans for samarbejde, og det gør forskellen, fortsætter han.

Paulo Dybala har nettet tre gange i seks Serie A-kampe for ‘Den Gamle Dame’ i denne sæson.

INGEN KOMMENTARER