Viborg udspillede Esbjerg og vandt

Viborg udspillede Esbjerg og vandt

714
0
DEL

Der var lagt i kakkelovnen til et spændende bundopgør, da Viborg på hjemmebane tog i mod Esbjerg. Jonas Dal skulle for første gang stå i spidsen for esbjergenserne, men det gik ikke ligefrem, som han havde håbet på. I stedet vandt Viborg sikkert kampen.

Allerede fra start kunne man spå en vis nervøsitet hos begge hold. Både hos Viborg og hos Esbjerg var forsvaret åbent, og der blev skabt chancer i begge ender. Esbjerg kom bedst fra start og pressede på, men så kom Viborg med i kampen i løbet af blot fem minutter.

Efter små 22 minutter var Jeppe Curth pludselig i en god position inde i feltet. Kristoffer Pallesen slog et meget præcist indlæg ind i hovedet på Jeppe Curth, og så svigtede den rutinerede Viborg-angriber ikke.

Så dominerede de grønblussede ellers kampen, og efter en halv time afdriblede Serge Deblé to Esbjerg-spillere ude ved sidelinjen, og så forsøgte han ellers at sparke på mål. Det havde han held med, da Mick Van Buren lidt uheldet lavede selvmål tæt inde under mål. Dermed stod der 2-0 til Viborg, der på dette tidspunkt havde fuldstændig styr på kampen.

Serge Deblé havde inden dagens kamp ikke scoret i Alka Superligaen, men efter en halv time kom forløsningen endelig, da Deblé tæt inde under mål med brystet kunne skovle bolden det sidste stykke ind over stregen. Så troede man ellers, at den kamp var afgjort, og Viborg kunne gå til pause med en solid 3-0 føring.

Esbjerg gav dog ikke så let op, og i 2. halvleg gik dampen lidt af hjemmeholdet, der overlod initiativet til gæsterne. Kevin Mensah der tidligere har optrådt for de grønne, kom på banen efter en times tid. Det skulle vise sig at være en god idé. Blot fem minutter efter indskiftningen var Mensah nemlig på pletten, og så stod der pludselig 3-1.

Den stilling holdt kun i små fem minutter. Efter 71 minutter fik Viborg nemlig et frispark på kanten af feltet. Det skulle den altid farlige Sebastian Andersen tage sig af, og det gjorde han rigtig godt. Med et velplaceret skud nede i højre hjørne satte han en tyk streg under hjemmeholdets præstation.

Til sidst fordoblede indskiftet Kevin Mensah sin målhøst, da han fornemt satte 4-5 Viborg spillere og bankede bolden op i krydset. Dermed endte det hele med en fortjent 4-2 sejr til Viborg. Derfor var det hverken nogen god eller sjov debut for Jonas Dal, mens Viborg til gengæld kunne glæde sig over en meget tiltrængt sejr i bunden.

 

INGEN KOMMENTARER