Vikarierende engelsk kaptajn: Truppen har potentiale til noget specielt

Vikarierende engelsk kaptajn: Truppen har potentiale til noget specielt

966
0
DEL

Phil Jagielka, der i Wayne Rooneys fravær bærer det forpligtende armbind, tror virkelig på sine landsholdskammerater og hæfter sig ved den store styrke, holdet har vist gennem kvalifikationen. 

England har tromlet sig gennem kvalifikationen til EM og gjorde i går rent bord, da ‘The Three Lions’ skulle en tur til Litauen og sikre den 10. sejr i 10 kampe. Og det gjorde de engelske drenge med bravour. 0-3 vandt man.

Den vikarierende landsholdskaptajn Phil Jagielka mener, at holdet har tydelige kvaliteter og fremhæver særligt de unge som det næste store kuld, der måske er på vej.

– Vi vidste, at det ville blive en vanskelig opgave at vinde alle 10 kampe, men det var vores intention fra start, og heldigvis lykkedes det os, siger forsvarsgeneralen ifølge ITV.

– Truppen var selvfølgelig en smule blandet (henvisning til de mange skader, red.), men det viser, hvilken styrke vi har fået. Og med de målscorere og den unge generation på holdet vil det forhåbentlig blive noget helt specielt, hvis de får lov at udvikle sig rigtigt, fortsætter Jagielka.

Englands kvalifikationsgruppe endte ikke kun med fuld pointhøst, men også en imponerende 31:3-målscorer efter alle spillede kampe.

INGEN KOMMENTARER