Vildt Real Madrid-rygte: Ronaldo og Benzema ud – Hazard og Lewandowski ind

Vildt Real Madrid-rygte: Ronaldo og Benzema ud – Hazard og Lewandowski ind

1003
0
DEL

Real Madrid er angiveligt klar til at sælge Cristiano Ronaldo og Karim Benzema, mens Eden Hazard og Robert Lewandowski spøger i kulissen. I hvert fald tyder meget på, at der vil ske ting og sager for Real Madrid i forbindelse med næste sommers transfervindue. En handel med den spanske Manchester United-målmand, David De Gea, skulle eftersigende også være ved at blive kørt i stilling.

Selvom sidste sæsons handel med David De Gea røg i vasken for Real Madrid, der forsøgte at hente den spanske målmand i sidste øjeblik af transfervinduet, så skulle der eftersigende være et nyt tilbud og dermed en handel på vej. Det er dog ikke kun David De Gea, der står på ønskelisten hos Real Madrid. Robert Lewandowski og Eden Hazard, fra henholdsvist Bayern München og Chelsea, skulle angiveligt også være på denne ønskeliste. Real Madrid skulle ydermere være villige til at sende Cristiano Ronaldo og Karim Benzema væk fra klubben. Noget kunne dermed tyde på, at der lægges op til en decideret udrensning i den spanske storklub.

Manchester United skulle eftersigende stå klar til at lokke Ronaldo tilbage til Old Trafford, hvor Ronaldo for alvor fik sit gennembrud inden turen altså gik til Real Madrid i 2009. Manchester United skal dog ikke forvente at komme sovende til Ronaldo, da også den franske, og ikke mindst pengestærke, storklub Paris Saint-Germain også skulle være meget interesserede i at få Ronaldo til klubben.

David De Gea skulle have sluttet sig til Real Madrid i det sidste transfervindue, men handlen kollapsede i sidste øjeblik på grund af papirarbejdet. Dette fraholder til syneladende ikke Real Madrid for at give De Gea endnu et skud i den kommende sommers transfervindue.

Noget der kunne stikke en kæp i Real Madrids De Gea-hjul er det faktum, at spanieren siden har forlænget sin kontrakt med Manchester United og tilsyneladende er glad for at være i klubben.

– Jeg følte i det øjeblik, at forlænge min kontrakt, var den rigtige ting at gøre.

– Jeg er rigtig glad nu, i en af verdens største klubber, hvor jeg føler mig elsket af fansene, udtalte David De Gea tidligere.

David De Gea var også hurtig til at rose United-træneren, Louis van Gaal. Den hollandske træner var ifølge De Geas forstående for den situation, David De Gea var i sidste sommer.

– Han er en god person. Man kan tale med ham om alt, og ansigt til ansigt er han ærlig.

– Vi har et normalt forhold, spiller og træner imellem. Vi vil begge to det bedste for klubben.

Hvorvidt alle disse rygter har hold i virkeligheden, eller Real Madrid må “nøjes” med David De Gea, hvis han altså slutter sig til klubben, skulle gerne blive afklaret i forbindelse med næste sommers transfervindue.

INGEN KOMMENTARER