Villa-anfører: Jores Okore fortjener pladsen

Villa-anfører: Jores Okore fortjener pladsen

527
0
DEL

Jores Okore har haft det svært på det seneste i Aston Villa, hvor danskeren har været ramt af skader. Nu er han tilbage på holdet, og ifølge anfører, Micah Richards, så er det fuldt ud fortjent, at den danske forsvarsspiller nu er tilbage på holdet.

Micah Richards er det normale førstevalg i Aston Villa i midterforsvaret, men en mindre skade til Villa-anføren har gjort, at Okore har fået chancen i de seneste to kampe, og danskeren har gjort det rigtig godt. Richards roser sin danske holdkammerat, og det er endda til trods for, at de begge to lige nu kæmper om pladsen i startopstillingen for Birmingham-klubben.

– Vi kæmper om den samme plads, men jeg har været gennem det samme som ham med hans knæ, og det er ikke særligt rart at være ude i så lang tid og ikke vide, hvornår din næste mulighed kommer, siger Richards til Villas hjemmeside anføren fortsætter;

– Han har altid et smil på sit ansigt. Ingen fortjener chancen mere end Jores på grund af den person, han er, og alt hvad han giver. Det er en god mulighed for ham at imponere manager.

Jores Okore har fået fuld spilletid i de seneste to kampe, men inden dar var danskeren ude med en knæskade, der holdt ham ude siden maj måned.

INGEN KOMMENTARER