Wass: Vi har bevist at vi er et godt hold

Wass: Vi har bevist at vi er et godt hold

721
0
DEL

Daniel Wass og Celta Vigo har fået en god sæsonstart, og holdet er ved at etablere sig i den gode ende af tabellen i den bedste spanske række. Danskeren er glad for sæsonstarten, og han hæfter sig ved, at holdet har bevist, at de er et godt fodboldhold.

Det er blot blevet til et nederlag i ti kampe i den spanske liga for Daniel Wass og Celta Vigo. Den danske midtbanespiller er ikke et sekund i tvivl om, hvorfor klubben har haft den succes indtil videre, og han fremhæver holdkammeraterne på holdet som årsagen.

– I sidste sæson gjorde holdet det også meget godt. Hver sæson skal være en lille forbedring. Vi har vist hele Spanien, vi er et godt hold, der kan lide at spille god fodbold, og at vi har gode spillere. Indtil videre går det meget godt. Når man har gode spillere omkring sig, er det også nemmere at spille godt.

– I de ti første kampe tabte vi kun til Real Madrid, og det beviser, at vi gør det godt. Men vi er nødt til at arbejde for at fastholde den gode stime, fortæller Daniel Wass ifølge La Ligas hjemmeside.

I den kommende weekend møder Celta Vigo på hjemmebane Valencia, og her skal holdet forsøge at fortsætte den gode stime.

INGEN KOMMENTARER