Wenger hylder sin målmand

Wenger hylder sin målmand

518
0
DEL

Arsene Wenger uddeler store roser til sin målmand Petr Cech, som han mener har været med til at give holdet et ekstra boost. Tjekken blev hentet i Chelsea i sommers, og siden da har han været fast mand i buret for Arsenal.

Selvom han endnu ikke har været i klubben i særlig lang tid, så har Petr Cech allerede været en kæmpe profil i engelske Arsenal, hvor tjekken har formået at levere flere pragtpræstationer, der har været kampafgørende, og den præstation hylder Arsene Wenger.

– Han har bragt en masse rutine, rolighed og lederskab ind på holdet. Nogen gange tænker jeg på, at jeg burde have signet ham, da han var i Rennes, og hvordan det kunne have ændret meget for os, hvis vi havde hentet ham dengang.

– Det jeg siger her kan godt tolkes som respektløst overfor David Ospina, men det er ikke meningen. Han var rigtig god for os sidste år, men Petr Cech har bare alt. Han giver en aura og karisma på holdet, og det er altid vigtigt i de store kampe for spillerne, siger han til Sky Sports.

Arsenal møder i morgen Manchester City i en vigtig topkamp, og her kan netop Petr Cech bliver en afgørende faktor. Lige nu er London-klubben det hold, der har lukket færrest mål ind.

INGEN KOMMENTARER