Wenger til landsmand: Du burde tage Villa-jobbet

Wenger til landsmand: Du burde tage Villa-jobbet

693
0
DEL

Arséne Wenger er klar i mælet, når han skal tage stilling til, hvorvidt Remi Garde skal tage det ledige job i Aston Villa. 

Tidligere på ugen tog Aston Villa-ledelsen konsekvensen af holdets dårlige start i Premier League ved at fyre manager Tim Sherwood.

Siden da har rygtebørsen forsøgt at spytte potentielle managernavne ud, der kunne overtage det varme sæde i Birmingham-klubben.

Senest er den tidligere Lyon-træner Remi Garde blevet sat i forbindelse med jobbet, efter at Aston Villas vikarierende manager Kevin MacDonald har peget ham som den mest sandsynlige kandidat.

Remi Gardes landsmand Arséne Wenger opfordrer ham kraftigt til at tage jobbet.

– Det er min tanke. Han burde tage jobbet, svarede Arsenal-manageren, da han blev adspurgt, hvorvidt han ville råde Remi Garde til at tage jobbet i Aston Villa.

– Jeg tror, de mødtes, Remi Garde og bestyrelsesformanden. Jeg tror ikke, Tom Fox (direktør i Aston Villa, red.) kendte Remi Garde, men han må tilsyneladende have fået information af folk, som kendte Remi, fortsatte Wenger ifølge Teamtalk.

Arséne Wenger opfordrer landsmanden Remi Garde til at gribe muligheden for at komme til Premier League, når den byder sig, da der er så stor efterspørgsel på de få job, der er.

– Det er en stor udfordring for ham, men det er samtidig en stor mulighed. Man får ikke 20 muligheder for at komme til England i øjeblikket. I Europa finder man måske 250 managers, der gerne vil til England, forklarer Wenger.

Aston Villa ligger sidst i tabellen med blot otte nederlag i ti kampe og en målscore på 9-17.

INGEN KOMMENTARER