Wenger: Wilshere bliver klar til EM

Wenger: Wilshere bliver klar til EM

570
0
DEL

Den skadesplagede englænder sidder i øjeblikkket ude med en skade, men Wilsheres franske manager, Arsene Wenger, forsikrer, at midtbanespilleren bliver spilleklar til næste års EM-slutrunde i Frankrig. 

23-årige Jack Wilshere har trods sin unge alder været igennem et hav af skader, der har holdt ham ude på sidelinjen i store dele af hans karriere.

I skrivende stund sidder han ude med en skade, der har holdt englænderen ude siden starten af august. Den unge midtbaneslider har således endnu sin første kamp til gode i indeværende sæson.

Arsene Wenger slog dog på et pressemøde fast, at hans talentfulde midtbanespiller vil være klar i starten af 2016.

– Jeg står ved det, jeg har sagt – at han kan komme i spil til februar eller endnu tidligere, forklarede Wenger og tilføjer:

– Jeg tror slet ikke på det (at der er tvivl om, hvorvidt Wilshere bliver klar til slutrunden, red.).

– Han bliver tilgængelig igen. England skal først spille deres første kamp ved slutrunden d. 10. juni – det er om lang tid.

På samme pressemøde løftede den franske manager også sløret for, at The Gunners’ chilenske stjerne, Alexis Sanchez, kan få comeback i starten af januar efter han pådrog sig en skade i november mod Norwich City.

Slutteligt kan fansene på Emirates Stadium også se frem til at få Danny Welbeck tilbage Arsenal-truppen i starten af februar.

INGEN KOMMENTARER