Wolfsburg vil genskabe Bremen-magi i Moskva

Wolfsburg vil genskabe Bremen-magi i Moskva

770
0
DEL

Wolfsburg-veteranen Marcel Schäfer har udtalt til Bundesliga.com, at det tyske mandskab vil tage et stort skridt mod avancement i Champions League, hvis de formår at tage deres form fra Bundesligaen med til Moskva, når de tørner sammen med den russiske hovedstadsklub i midtugen.

Wolfsburg drager til den russiske hovedstad, hvor CSKA Moskva venter på onsdag. Et sjovt tilfælde er, at de tyske vicemestre, på præcis den dato i 2009, også spillede et opgør i Champions League mod CSKA Moskva på udebane. Dengang vandt CSKA Moskva med cifrene 2-1. Hvis russerne formår at gentage succesen, så vil de stadig være i betragtning til at kunne gå videre fra gruppen. Schäfer tror dog på, at Dieter Heckings tropper kan tage fra Moskva med et positivt resultat i rygsækken, hvis de vel at mærke formår at genskabe den magi, der var tilstede da Wolfsburg slog Werder Bremen 6-0 i lørdags.

– Vi har været der før. Den gang var tingene, præcis som de er det nu. Det var og er rigtig tæt, udtalte Schäfer.

Wolfsburg ligger på en øjeblikkelig tredjeplads i Gruppe B. De er to point foran CSKA Moskva på sidstepladsen og har lige så mange point som PSV på andenpladsen.

– Det bliver en svær kamp, men vi vil videre fra gruppen. Hvis vi kan tage den form, vi viste mod Bremen, med til Moskva og spille på samme måde, så tager vi alle tre point.

Schäfer spillede hele kampen da Wolfsburg tabte til CSKA Moskva i 2009. Han var ligeledes på banen i alle 90 minutter i weekenden, hvor Bremen altså blev besejret 6-0. Schäfer var i det hele taget en fast del af Wolfsburg holdet anno 2009. I sæsonen 2008/09 vandt Wolfsburg Bundesligaen foran de ellers forsvarende mestre fra Bayern München.

Wolfsburg er som sagt tyske vicemestre. De fik en andenplads i Bundesligaen sidste sæson, hvilket blev startskudet til deres første eventyr i Campions League siden 2009.

INGEN KOMMENTARER