Xavi: Cristiano Ronaldo og Messi er stadig en anelse bedre end Neymar

Xavi: Cristiano Ronaldo og Messi er stadig en anelse bedre end Neymar

1354
0
DEL

Årets tre finalister i Ballon d’Or er Cristiano Ronaldo, Lionel Messi og Neymar. Hvis man spørger Barcelona-legenden Xavi, så har han i hvert fald to favoritter, og det er ikke engang de to repræsenterede fra hans tidligere klub.

Lionel Messi, fra mastodonten FC Barcelona, har chancen for at vinde sin femte Ballon d’Or. Hans nominering er kommet i hus på grund af hans rolle hos FC Barcelona i sidste sæson, hvor klubben vandt “the treble”.

Lionel Messi er som sagt oppe imod den portugisiske superstjerne, Cristiano Ronaldo, der har vundet Ballon d’Or de seneste to år, og hans holdkammerat fra Barcelona, Neymar.

Xavi, der engang dirigerede midtbanen hos Barcelona, tror at Messi løber med den store pris, når den bliver uddelt i Zürich den 11. januar. Han synes ikke desto mindre, at Ronaldo såvel som Messi stadig er på et andet niveau end Neymar, som trods alt har oplevet et massivt opsving, hvad angår kvaliteter, i denne sæson.

Hvorom alting er, så tror den 35-årige klublegende, at den tidligere Santos-angriber, såvel som det tredje medlem af Barcelonas frygtindgydende MSN-angreb, Luis Suarez, begge kunne være Ballon d’Or-materiale i fremtiden. Dette gjorde han klart under et interview med FIFA.com.

– Cristiano og Messi er stadig en anelse bedre, men andre spillere kan også komme i spil, såsom Neymar og Luis Suarez.

INGEN KOMMENTARER