Xavi: Wilshere kan gøre forskellen for Arsenal

Xavi: Wilshere kan gøre forskellen for Arsenal

888
0
DEL

Barcelona-legenden har store roser til overs for Jack Wilshere, til trods for at spanieren mener, at Wilshere får talentet ødelagt af skader. 

Xavi har flere gange mødt Jack Wilshere, når Barcelona og Arsenal er tørnet sammen i Champions League. Spanieren har lagt mærke til den unge englænder, og er ikke i tvivl om, at han kan blive en nøgle figur for Arsenal – såvel som for det engelske landshold.

– Han spillede en fantastisk kamp mod Barcelona i 2011, siger Xavi til Sport magazine.

– Vi må ikke glemme, at han kun var 20 eller 21 år (Wilshere var 19 år gammel på daværende tidspunkt). Det er bare en skam, at han er blevet skadet så meget henover de sidste par år. Hvis han kommer igang, og får lidt kontinuitet, så kan han være forskellen for Arsenal og det engelske landshold, siger Xavi.

Xavi mener ydermere, at det der gør Wilshere helt speciel er, at han er en anden type spiller, end englændere typisk er.

– Han er en anderledes type end andre engelske fodboldspillere. Selvom han er blevet opdraget med en fysisk form for fodbold, er hans talent og øje for afviklinger virkelig stort. Han giver ikke bare bolden væk. Han virker ikke til at være engelsk.

Wilshere har stadig sin sæson-debut for Arsenal til gode, da han fortsat sidder ude med en skade i hans venstre læg.

 

INGEN KOMMENTARER