Yaya Toure yderst bitter over prisuddeling

Yaya Toure yderst bitter over prisuddeling

862
0
DEL

De seneste fire år er Yaya Toure løbet med titlen som Årets Spiller i Afrika, men i 2015 var udfaldet anderledes. Gabonesiske Pierre-Emerick Aubameyang løb med prisen, og det har fået Elfenbenskystens landsholdsanfører, Yaya Toure, til at vise sin bitre side.

Det er ikke første gang, at Yaya Toure gør pressen opmærksom, når han føler sig uretfærdigt behandlet. Tidligere har han åbent i medierne kritiseret sin respektive klub, Manchester City, da klubben glemte afrikanerens fødselsdag. Dette førte til, at viceanføreren i første omgang ville væk fra den blå del af Manchester.

Nu er den gal igen med den centrale midtbanespiller. Yaya Toure har nemlig reageret yderst negativ på udnævnelsen af Aubameyang som Afrikas bedste spiller i kalenderåret 2015. Mens Aubameyang er glad, pakker Toure bestemt ikke sine meninger ind.

– Jeg er meget skuffet. Der er altid mere fokus på, hvad der sker udenfor Afrikas grænser. Det er ærgerligt, indleder den 32-årige Manchester City-spiller til Afrique Foot.

Midtbanespilleren virker oprigtigt truffet over beslutningen, og han lægger på ingen måde skjul på, at han er skuffet over, at der ikke er blevet kigget hans vej i denne omgang.

– Sådan noget her bringer skam til Afrika. Selv FIFA, med al deres korruption, ville ikke gøre det her. Det er patetisk, siger Yaya Toure og fortsætter med, hvordan han vil gribe fremtiden an.

– Yaya vil fokusere på Yaya, så kan Afrika have fokus på dem selv. Du skal ikke tage dig for meget af Afrika, for til sidst ender det med, at Afrika vil skuffe dig, afslutter en tydeligt skuffet Yaya Toure.

Toure var ellers en del af Elfenbenskystens triumf, da landet i 2015 vandt Africa Cup of Nations. Anføreren blev kåret til turnerings spiller.

INGEN KOMMENTARER