Zabaleta øjner sejr mod ærkerivalerne

Zabaleta øjner sejr mod ærkerivalerne

624
0
DEL

Søndag lægger Old Trafford græs til en af de mest hypede kampe i sæsonen, når lokalrivalerne City og United mødes i kampen om Manchester.

Der er meget på spil i opgøret, da City med en sejr kan åbne et hul på fem point ned til Louis van Gaals tropper i toppen af tabellen.

United kan modsat overtage førstepladsen i ligaen fra rivalerne med en sejr.

Citys rutinerede højreback Pablo Zabaleta indrømmer da også, at han er desperat for at slå United ifølge Daily Star.

– Jeg har spillet mange af denne slags kampe siden min ankomst til klubben, og jeg ved, at det er helt specielt – en kamp alle fans vil have, at vi vinder! Manchester er en speciel by, og fansene vil elske at fejre en sejr i byens gader – og spillerne vil elske at give dem en.

Zabaleta og City tabte i sidste sæson 4-2 til ‘The Red Devils’, hvilket ifølge argentineren var en frygtelig følelse:

– Det var virkelig hårdt, specielt fordi vi spillede så dårligt. Efter det tænkte vi, at vi virkelig måtte stramme op. Vi vandt mange kampe efter det og endte på en andenplads foran United. Man bliver frustreret, når man taber et derby på den måde, men nu har vi endnu en chance for at vise, hvor gode vi er.

Pablo Zabaleta tilføjer:

– Vi skal være 100 procent klar – det bliver meget intenst, og vi vil gøre alt for at vinde kampen!

Pelligrini må se bort fra David Silva og Sergio Agüero, mens Raheem Sterling og Kevin de Bruyne kommer til at opleve deres første Manchester-derby. Noget, som Zabaleta tager helt roligt:

– Jeg tror, de nye spillere ved, hvordan det er. En spiller som Kevin har spillet i England før, og herovre er hver eneste kamp helt speciel, så han ved også præcis, hvor vigtig denne kamp er for klubben.

Manchester-derbyet spilles søndag klokken 15:05 og vises på TV3+.

INGEN KOMMENTARER