Zidane åbner op om de Gea-planer

Zidane åbner op om de Gea-planer

1099
0
DEL

Real Madrid-cheftræner, Zinedine Zidane, har bekræftet klubbens nuværende planer om David de Gea.

Manchester United-målmanden, David de Gea, har i den seneste tid været kraftigt rygtet til hovedstadsklubben, Real Madrid.

I sidste sæson, blev det endda bekræftet, at den spanske målmand skulle til Real Madrid, førend skiftet i sidste øjeblik blev afbrudt af, at Real Madrid sendte bekræftelsespapiret for sent med fax. Som resultat af dette, forlængede den 25-årige keeper sin kontrakt med Manchester United.

Men fortsat meldes den talentfulde spanske keeper til Kongeklubben, og netop dét blev Real Madrids cheftræner, Zinedine Zidane, adspurgt om, til dagens pressemøde, forud for holdets kommende kamp mod Union Deportiva Las Palmas.

– Jeg har ikke planlagt noget (om en mulig transfer, red.) – jeg ved ikke engang, hvad der sker i morgen, forklarer Zidane til pressemødet, og roser dernæst sine nuværende målmænd Keylor Navas, Kiko Casilla og Ruben Yanez:

– Jeg er meget glad, for de målmænd jeg har nu. Keylor Navas får spilletid, Kiko (Casilla, red.) er en god professionel målmand, som træner godt, og Ruben (Yanez, red.) har et fænomenalt talent. Dét er det vigtigste, forsikrer Zidane.

Der er altså ikke foreløbigt planer om at hente keeperen, der ellers kraftigt er kædet sammen med Real Madrid, til klubben. Men spørger man Zidane, så kan meget nå at ændre sig.

– Vi ser, hvad der sker, i slutningen af sæsonen, tilføjer Zidane.

David de Gea har kontrakt med Manchester United frem til 2019, og har været i klubben siden 2011, hvor han kom til, fra Atlético de Madrid, som han tilbragte sine ungdomsår hos.

 

INGEN KOMMENTARER