Zlatan: Serie A er den bedste liga i verden

Zlatan: Serie A er den bedste liga i verden

1175
0
DEL

Den svenske superstjerne har i en stor del af sin karriere befundet sig i støvlelandet, hvor det er blevet til stor succes i forskellige klubber. Nu reflekterer svenskeren over sin tid i det italienske.

Den 34-årige stjerneangriber forlod i 2012 Milano til fordel for Paris, hvor ham og klubkammeraten Thiago Silva blev hentet til Parc des Princes.

Stod det til svenskeren selv, ville han gerne have fortsat sin karriere på San Siro. Det afslører den lange angriber i et interview til Gazzetta dello Sport, hvor han ikke kun erklærer sin kærlighed til AC Milan, men også til den italienske liga som helhed.

– Jeg har altid sagt, at Italien er mit andet hjem. Jeg havde det rigtig godt her, og hvis det stod til mig, ville jeg ikke have forladt Milan, afslører Zlatan og forklarer, at Milan er den største klub, som han har tørnet ud for:

– De (AC Milan, red.) er den største klub, som jeg har spillet for, og jeg har spillet for mange store hold, forklarer den både tidligere Inter, Juventus og Milan-angriber.

Den store svensker proklamerer i samme interview, at den italienske liga er den sværeste liga i verden, og det skyldes én bestemt grund:

– For mig er det (Serie A, red.) den bedste liga i verden. Samtidig er ligaen også den sværeste for angribere, da holdene først og fremmest tænker på ikke at lade mål gå ind, og derefter tænker de på at score, afslutter den parisiske superstjerne.

INGEN KOMMENTARER