Spilforslag: FC Barcelona – Real Madrid

Spilforslag: FC Barcelona – Real Madrid

1151
0
DEL

Lørdag spilles en af de allerstørste kampe i europæisk fodbold, og selvom Real Madrid i denne sæson er usædvanligt langt efter Barcelona i kampen om mesterskabet, er El Clásico altid garant for masser af intensitet og drama. Barcelona har et komfortabelt forspring ned til Atletico og Real Madrid – som er henholdsvis 9 og 10 point bagefter – og er selvfølgelig favoritter til at tage La Liga-trofæet. Vi kommer dog ikke uden om et spændende odds på, at CR7 scorer for Kongeklubben lørdag aften.

Udover den motivation der kan findes i at hale ind på Barcelona – og potentielt samtidigt overhale Atletico Madrid – har Real Madrid i denne kamp mulighed for at genvinde ære og kompensere for det mesterskab, som de efter alt at dømme ikke kommer til at vinde. Begge hold kommer i god form og er uden nederlag i de seneste 5 kampe. Real Madrid sikrede sig senest en 4-0 sejr over Sevilla, mens Barcelona skuffende måtte nøjes med 2-2 mod Villarreal efter at have været foran med 2.

Jordi Alba, Andrés Iniesta, Ivan Rakitic og Sergio Busquets har døjet med småskader, men de har alle trænet med og er derfor i spil til El Clásico. Douglas Santos er tvivlsom, mens Adriano, Jérémy Mathieu og Sandro definitivt er ude med skader.

Hos Real Madrid er Sergio Ramos tvivlsom, da han pådrog sig en skade under Spaniens kamp mod Italien. Han har trænet med i løbet af ugen, og der er derfor en chance for, at han kan deltage i storkampen. Borja Mayoral blev skadet i en kamp for det spanske U21 landshold, og er derfor også tvivlsom til kampen.

I de største kampe må de største stjerner glimte. Cristiano Ronaldo er topscorer i La Liga med 28 scoringer i 30 kampe, og har desuden lavet 7 mål i sine 5 seneste kampe for Real Madrid. Ydermere scorede han i Portugals sejr over Belgien i tirsdags. Skal madrilenerne have en chance for at slå Barcelona, kræver det sandsynligvis en god præstation af Ronaldo.

Samtidig performer CR7 normalt mod Barca. Således har portugiseren scoret i tre af de sidste fire kampe mellem de to klubber.

Vi anbefaler et spil på, at Ronaldo scorer i kampen – spillet kan findes hos Danske Spil til odds 2,25.

Vil du se El Clasico gratis? Så viser bookmakerne kampen via streaming. Få et komplet overblik over fodbold, du kan live streame hos danske bookmakere.

INGEN KOMMENTARER