Spilforslag: FC Basel – Manchester United

Spilforslag: FC Basel – Manchester United

3616
0
DEL

Champions League træder ind i sin femte runde i gruppespillet i denne uge. Vi ser her nærmere på kampen mellem FC Basel og Manchester United.

Champions League-gruppespillet er allerede i sin femte runde i denne uge, og i denne artikel ser vi nærmere på FC Basel og Manchester United-odds, der spilles onsdag aften. Vi har samlet en række spilforslag, du kan kaste lidt mønt efter.

Status for de to hold i CL-gruppespillet

FC Basel:

FC Basel har vundet to kampe og tabt to kampe i gruppespillet hidtil. Det første nederlag de led var mod netop Manchester United tilbage i september måned, hvor de tabte 3-0 på udebane.

Derefter vandt de 5-0 hjemme over Benfica, mens de i 3. runde ligeledes vandt. Denne gang med 2-0 på udebane over CSKA Moskva. Senest led de så deres andet nederlag i Champions League-gruppespillet, da de tabte 2-1 hjemme mod CSKA Moskva.

Det betyder, at Basel i øjeblikket indtager andenpladsen i gruppen med samme pointantal som CSKA Moskva, nemlig 6 point på kontoen. Schweizerne har dog en bedre målscore og indtager dermed andenpladsen.

Manchester United:

Manchester United har været suveræne i gruppespillet hidtil. De har gjort rent bord med 12 point efter fire kampe, og samtidig har de en imponerende målscore på 10-1.

De åbnede denne sæson med at vinde 3-0 hjemme over Basel. Herefter vandt de 4-1 ude mod CSKA Moskva, mens de i 3. spillerunde vandt 1-0 over Benfica ude. Senest mødte de så atter Benfica, hvor de vandt med 2-0 på Old Trafford.

United ligger derfor også på en suveræn førsteplads i gruppen, hvor de altså har hele 6 point ned til nummer 2 og 3 i form af FC Basel og CSKA Moskva.

Skader og karantæner

FC Basel må undvære van Wolfswinkel, der er ude med en skade, mens United ligeledes må se bort fra Carrick, der ligeledes er ude med en skade.

Til gengæld kan Manchester United glæde sig over at Zlatan Ibrahimovic endelig er blevet sin alvorlige knæskade kvit, og han viste fine takter i sidste uges ligakamp mod Newcastle, der blev vundet med 4-1. Her fik svenskeren de sidste små 15 minutter på banen, hvor han virkede veloplagt.

Blandt de tvivlsomme spillere er Vailati for FC Basel, mens United måske må undvære Rojo.

Ingen af holdene har nogle spillere ude med karantæner til opgøret.

Spilforslag til kampen

Manchester United er klare favoritter i opgøret, og lige nu kan du hente odds 1.96 på en United-sejr hos 888sport. Det er fin værdi med tanke på Uniteds suverænitet i gruppespillet hidtil.

Hvis du vil gå efter nogle specials, så er der også fin værdi i disse:

Halvleg – United fører – odds 2.60

I deres 3 ud af 4 kampe i gruppespillet har United vundet første halvleg. Den eneste gang, hvor de ikke vandt første halvleg var i 1-0-sejren over Benfica i 3. spillerunde.

Handicap-sejr på mindst to mål til United – odds 3.70

I deres 3 ud af 4 kampe i gruppespillet har de vundet med mere end 1 mål. Igen var det blot i udekampen mod Benfica, at man kun lykkedes med at score et enkelt. I deres anden udekamp vandt de hele 4-1 over CSKA Moskva.

INGEN KOMMENTARER