Spilforslag: Newcastle – Tottenham

Spilforslag: Newcastle – Tottenham

2023
0
DEL

Denne weekend byder på den sidste runde i dette års Premier League. Her skal vi være vidner til flere spændende kampe, heriblandt opgøret mellem Newcastle og Tottenham, hvor en andenplads står på spil for Spurs. Vi tror, Tottenham bliver en for stor mundfuld for et allerede nedrykket Newcastle-hold og sikrer sig andenpladsen. 

Tottenham kan med en sejr over Newcastle på søndag garantere sig andenpladsen i Premier League. Kun to point adskiller dem fra lokalrivalerne Arsenal. Taber Tottenham på søndag, kan Arsenal altså med en sejr over Aston Villa indtage andenpladsen. Dette er der ingen tvivl om, at Spurs vil gøre alt for at forhindre, for ser man nemlig tilbage i tiden, er Tottenham endt under Arsenal i Premier League tabellen hver sæson siden 1995. Dette kan Tottenham ændre på, når de søndag gæster St. James’ Park.

Tottenham har kæmpet en brag kamp denne sæson, og selvom det ikke endte med et mesterskab i denne omgang, så er Spurs stadig sikre på en plads direkte i gruppespillet i Champions League. Sæsonens succes skyldes især den meget målfarlige engelske angriber Harry Kane, der har scoret hele 25 mål i 37 kampe. Men fansene kan også takke vores alle sammens Christian Eriksen, der har leveret intet mindre end 14 assists samt seks vigtige mål henover sæsonen. Imponerende! På skadelisten ser det også fornuftigt ud for Tottenham, der kun har Nabil Bentaleb ude med en knæskade. Til gengæld sidder Alli og Dembele ude med karantæne, og må undværes i kampen på søndag.

Norwich kunne i onsdagens sejr over Everton sætte navn på nedrykkerne i Premier League – heriblandt Newcastle, der gjorde alt de kunne for at blive over nedrykningsstregen. Newcastle er ubesejret i fem kampe, hvoraf tre af dem er endt med pointdeling. Newcastle var inde i en flot slutspurt, der skulle redde holdet fra en nedrykning, men det lykkedes desværre ikke for Steve McClaren og resten af tropperne. Nu er motivationen væk og sulten efter sejr ligeså. Nok med det, så må Newcastle også undvære et par vigtige spillere til søndagens opgør, hvor Tim Krul, Robert Elliot og Fabricio Coloccini alle sidder ude med skader.

Det vil have kæmpe betydning for klubben og ikke mindst fansene, hvis Tottenham tager en sejr på søndag mod Newcastle og sikrer sig en andenplads lige for næsen af Arsenal. Vi tror, Tottenham vinder sikkert og afslutter Premier League sæsonen flot med en sejr over et Newcastle-mandskab, der allerede er gået på sommerferie.

Vi anbefaler 2-tallet til odds 1,85.

Med farvel til fodboldsæsonen kan du til gengæld glæde dig over, at sommeren byder på masser af tennis. Vidste du, at du kan se tennis gratis på nettet? Bookmakerne tilbyder et udvalg, der slår TV-kanalers med længder – inklusiv så du kan se Wozniackis næste kamp live.

INGEN KOMMENTARER