Spilforslag: Tottenham – Manchester United

Spilforslag: Tottenham – Manchester United

949
0
DEL

Tottenham jagter Leicester i mesterskabskampen og skal gerne bruge en sejr over Manchester United for at holde drømmen om mesterskabet i live. De møder dog et United-hold, som efter en række dårlige resultater nu er begyndt at vinde fodboldkampe igen. Vi har udset os bestemt, målfarlig spiller til at nette i kampen uanset resultat.

United har i de to seneste kampe sluppet af sted med sejre på 1-0, og de scorer generelt ikke mange mål under Van Gaal. Til gengæld lukker de heller ikke mange ind, og de indtager derfor i øjeblikket 5. pladsen, som giver adgang til Europa League. Bysbørnene fra Manchester City bestrider 4. pladsen, men er kun et enkelt point foran United, som nok helst ser dem selv spille Champions League i næste sæson. Djævlene kommer til White Hart Lane i god form, da de har vundet fire ud af de fem seneste kampe

Van Gaal kan desuden glæde sig over at have fået Luke Shaw, som har været ude siden september, tilbage i træning. Han forventes dog ikke at være fit til at spille endnu. Derudover er både Wayne Rooney og Adnan Januzaj tvivlsomme til søndagens kamp, mens Bastian Schweinsteiger, Sean Goss og William Keane er ude resten af sæsonen.

Tottenham tabte derfor terræn til Leicester, da de måtte nøjes med uafgjort i kampen mod Liverpool i sidste weekend. Det er derfor vigtigt for dem at skabe et resultat mod United, som de ellers har tabt imod i de seneste to indbyrdes opgør.

Hos Tottenham har Jan Vertonghen og Clinton N’Jie været ude i en længere periode, og er stadig tvivlsomme. Erik Lamela er ligeledes tvivlsom til kampen mod United. Nabil Bentaleb og Cameron Carter-Vickers er definitivt er ude.

Modsat United så laver Tottenham masser af mål. Indtil videre er det blevet til 57 scoringer, og især topscorer Harry Kane er brandvarm og har bidraget med 22 mål indtil videre.

Englænderen har scoret i de seneste fire Premier League-kampe, og det skal blive spændende at se, om Uniteds forsvar kan holde The Hurricane fra fadet. Vi tror, at de får svært ved det, og spiller derfor på, at Kane scorer i kampen til odds 2,25 hos Danske Spil.

Vil du følge Manchester United og se fem andre tilbageværende hold i FA Cup? Så kan du på Direktefodbold.dk se daglige oversigt med gratis live streaming af fodbold – inklusiv alle kampe fra FA Cup.

INGEN KOMMENTARER