Vardy nægter, at dømme United ude af titelkampen

Vardy nægter, at dømme United ude af titelkampen

813
0
DEL

Leicester er hos mange blevet udråbt til favoritter til at vinde Premier League, men spillerne i den overraskende klub har tænkt sig at holde begge ben på jorden.

Leicester-træneren Claudio Ranieri har tidligere udtalt, at han ikke nødvendigvis ser Leicester som favoritter til at vinde Premier League. Den indstilling har åbenbart også sat sine spor hos spillerne.

Den italienske træner har derimod sagt, at hvis holdet får den indstilling, at mesterskabet allerede er deres, så vil de tabe det hele på gulvet. I hvert fald en spiller har hørt efter.

Jamie Vardy, der på mange måder har imponeret alt og alle i denne sæson, har ikke tænkt sig at udelukke nogle muligheder i titel-kampen, ikke engang Manchester United.

Vardy udtalte sig således om rivalerne til et FIFA-arrangement, der fandt sted for kort tid siden. Konkret gik spørgsmålet ud på, hvorvidt den målfarlige englænder anser Arsenal som Leicesters primære rivaler.

– De er i toppen, vi er i toppen, [Manchester] City er i toppen, Tottenham er i toppen.

Vardy lyder til at have tiltro til selv Manchester United, der dog har været noget vakkelvorne i denne sæson.

– Manchester United er måske 10 point bagefter, men som tingene ser ud i denne sæson, så kan de 10 point hurtigt indhentes. Vi vil bare tage hver kamp, som de kommer, knokle på og forhåbentlig samle nogle point sammen.

Manchester United er dog 12 point bagefter Leicester og ikke 10. De Røde Djævle befinder sig i øjeblikket på femtepladsen, hvor de blandt andet er seks point efter Manchester City på fjerdepladsen. Der ligger dermed en ordentlig mængde arbejde forude, hvis Manchester United drømmer om Champions League til næste sæson.

Manchester United skal møde Leicester i sæsonens tredjesidste spillerunde. Denne kamp kan komme til at være meget afgørende for to ting. For det første, hvorvidt Leicester bliver Premier League-mestre, men også hvorvidt Manchester United kommer til at spille Champions League til næste sæson.

Selvom Vardy ikke vil udelukke dem, så er det svært at forestille sig, at Manchester United vil være på toppen af Premier League til maj, men måske gør Vardy klogt i at holde alle muligheder åbne, fordi intet er matematisk sikkert endnu.

 

INGEN KOMMENTARER