Transferrygter

Transferrygter

Lionel Messi vil efter sigende acceptere et tilbud om at spille for Al-Hilal i den kommende sæson, og han ser dermed ud til at rykke til Saudi-Arabien.

Arsenal vil forstærke truppen til sommer, og i den forbindelse har man seks navne på ønskelisten, deriblandt Declan Rice, Moises Caicedo og Wilfried Zaha. 

Paris Saint-Germain overvejer efter sigende at sælge superstjernen Neymar til sommer, og Chelsea er efter sigende i overvejelser om at hente ham.

Liverpool vil inden for den nærmeste fremtid gå i dialog med Brighton-profilen Alexis Mac Allister, som storklubben vil præsentere deres projekt for.

Manchester United er interesserede i FC Nordsjælland-kometen Adamo Nagalo, som har gang i en stærk sæson for Superliga-holdet. Det skriver B.T.

Liverpool er ude efter Chelsea-midtbanespilleren Conor Gallagher, som ikke har spillet den helt store rolle for The Blues i indeværende sæson.

Den nyansatte Bayern München-cheftræner Thomas Tuchel har efter sigende meddelt ledelsen i storklubben, at han vil have Harry Kane hentet ind.

Manchester United er klar til at sprænge banken for at købe Harry Kane, som man vil gøre til den dyreste englænder i historien. Det melder Sunday People.

Arsenal-venstrebacken Kieran Tierney har været meldt på blokken i Newcastle på det seneste, og skotten er efter sigende åben for at gennemføre skiftet. I sommer var Arsenal på rov i Manchester City, hvor man hentede...

Real Madrid er på udkig efter en erstatning for 35-årige Karim Benzema, og nu har man rettet kikkerten mod Richarlison fra Tottenham. Det melder ESPN Brasil.