Transferrygter

Transferrygter

Chelsea er klar til at betale Benfica-profilen Enzo Fernández' frikøbsklausul på 120 millioner euro, svarende til svimlende ca. 893 millioner kroner. 

Leicester sikrede sig for nylig Victor Kristiansen fra FC København, og nu lurer man på at hente den danske landsholdsbobler Morten Hjulmand. 

Liverpool er ude efter den danske landsholdsspiller Jesper Lindstrøm, som har været igennem en stor udvikling i Eintracht Frankfurt. Det melder Tipsbladet.

Real Madrid er efter sigende desperate efter at slippe af med Eden Hazard, som på ingen måde har været en succes siden skiftet til den spanske storklub.

Bayern München og Chelsea er begge ude efter den franske Leeds-målmand Illan Meslier, som også er på blokken i Newcastle. Det skriver RMC Sport.

London-storklubben Arsenal har indgået en aftale med Shakhtar Donetsk-kometen Mykhaylo Mudryk, og nu mangler de blot at nå til enighed med klubben.

Premier League-storklubben Arsenal er i dialog med ukrainske Mykhaylo Mudryk, som har et prisskilt på omkring 744 millioner danske kroner.

Manchester United er nu ude af kapløbet om Jude Bellingham, som foretrækker at skifte til enten Real Madrid, Liverpool eller Manchester City.

Manchester City-manager Pep Guardiola er efter sigende interesseret i Toni Kroos, men den tyske Real Madrid-profil ønsker ikke at rykke til Etihad.

Chelsea-kantspilleren Hakim Ziyech har ikke fået alverden spilletid i denne sæson, og nu er han klar til at forlade The Blues til fordel for AC Milan i januar.