Transferrygter

Transferrygter

Premier League-klubben Newcastle har før været sat i forbindelse me Leicester-profilen James Maddison, og de har efter sigende ikke opgivet jagten.

FC Barcelona overvejer efter sigende at hente Chelsea-profilen Jorginho som erstatning for Sergio Busquets, der har kontraktudløb til sommer.

Borussia Dortmund-profilen Jude Bellingham tiltrækker sig interesse fra Premier League-storklubberne Chelsea, Manchester United, Liverpool og Manchester City. Trods sine bare 19 år har Jude Bellingham etableret sig som én af de helt store profiler på...

Den italienske storklub Juventus er på jagt efter den 30-årige Liverpool-angriber Roberto Firmino, som har kontraktudløb med The Reds næste sommer. 

AaB-profilen Mathias Ross skal ikke til Vitesse alligevel, da den danske U21-landsholdsspillers skifte er kollapset. Det skriver Ekstra Bladet.

Chelsea-offensivspilleren Hakim Ziyech er øverst på Manchester United-manager Erik ten Hags ønskeliste. Det melder journalisten Nabil Djellit.

London-storklubben Chelsea er nået til enighed med RB Leipzig om et salg af tyske Timo Werner, der længe har været rygtet væk fra Stamford Bridge.

Liverpool-stjernen Mohamed Salah forlader Anfield næste sommer, hvor hans kontrakt med Premier League-storklubben udløber. Det skriver Daily Mirror.

Den spanske Real Madrid-angriber Marco Asensio foretrækker efter sigende at skifte til Liverpool frem for AC Milan. Det skriver Daily Mail.

Manchester United har efter sigende tilbudt danske Christian Eriksen en etårig kontrakt, hvor der er mulighed for en forlængelse på yderligere et år.