Ovenpå Brøndbys boykot: FCK uddeler derby-billetter gratis til venskabsklub

Ovenpå Brøndbys boykot: FCK uddeler derby-billetter gratis til venskabsklub

8002
0
DEL

F.C. København har valgt at give de 1.400 derby-billetter, som Brøndby IF har takket nej til, videre til venskabsklubben Frederiksberg Boldklub. Der er dog én betingelse, som skal være opfyldt, hvis man skal kunne anskaffe sig en derby-billet. 

Efterspillet af sidste uges pokalderby mellem F.C. København og Brøndby IF har haft en langt og dramatisk efterspil, og det er nu sluttet med en total boykotning af Brøndby-fansene til weekendens møde i Telia Parken. Du kan læse mere om sagen her.

Derfor er der 1.400 billetter tilovers, som de blågule har takket nej til, og dem giver F.C. København nu videre til venskabsklubben Frederiksberg Boldklub. Der er dog én betingelse, der skal være opfyldt, før man kan få fingrene i en eller flere billetter, og det er, at man skal være voksemedlem af Frederiksberg-klubben.

Læs også: Avis: Brøndbys øverste top boykotter også derbyet i Parken

Du kan læse mere om betingelserne for at anskaffe sig en billet på Frederiksberg Boldklubs egen Facebook side.

Dermed kan det altså slås fast med syvtommersøm, at F.C. København ikke bukker under for det pres, som Brøndby IF har sat dem under ved at melde et klart boykot ud overfor de skrappe restriktioner, der er kommet.

Læs også: Ny OL-aftale kan blive fatal for U-21-landsholdet

INGEN KOMMENTARER