Toutouh: Derbyet betyder alt for mig

Toutouh: Derbyet betyder alt for mig

1821
0
DEL
FCK’s midtbanemand Youssef Toutouh giver sit syn på søndagens derby mod Brøndby. Han har erobret en startplads hos `Løverne´ i de seneste tre kampe, og håber at dette gentager sig på søndag.
FCK indtager en sikker førsteplads i Superligaen, mens Brøndby ligger på 5. pladsen – ti point efter de hvide. Alligevel er der altid noget særligt over dette opgør:
– Jeg har været her i lang tid, og jeg er født i København. De kampe betyder alt for mig, og jeg ved, hvor meget det betyder for fansene og klubben. Det er nogle perfekte kampe at være med i. Stemningen er fantastisk, og der er kun en ting, der tæller: Vi skal vinde, siger midtbanemanden til tipsbladet.dk.
Så selvom Brøndby ikke er en direkte konkurrent til mesterskabet i denne sæson er respekten for modstanderen stadig til stede:
– Vi kender alle sammen Brøndby. Det kan godt være, at de har haft en lille krise med trænere og så videre, men de har nogle gode fodboldspillere. Det så vi også i Parken. Hvis vi giver dem plads og tid, har de fantastiske fodboldspillere. Vi skal spille som vi gjorde i den sidste time af sidste kamp mod dem. Det skal foregå på vores præmisser. Vi skal have bolden. Så er jeg sikker på, at vi kører dem over, siger Toutouh.
Toutouh understreger at sejren i derbyet har kæmpe betydning for FCK:
– Det vil betyde alt. Det er vigtigt. Alle sejrer tæller, men det er lidt ekstra mod Brøndby. Vi er på hjemmebane igen, og jeg håber, at stemningen bliver fantastisk og vores hjemmepublikum går helt amok. Så er jeg sikker på, at vi vil gøre alt for at vinde, siger han inden det er kommet frem, at søndagens derby bliver uden Brøndby-tilskuere.
Kampen spilles søndag klokken 18 i Telia Parken.

INGEN KOMMENTARER