Nyheder

Nyheder

Storbritannien har efter sigende tilbudt UEFA at afholde EM til sommer som den vært. Det melder den engelske avis The Times.  Som konsekvens af coronapandemien blev EM udskudt fra sommeren 2020 til denne sommer, og...

33-årige Nicklas Bendtner er begyndt på et træner kursus, og den tidligere Arsenal-angriber fortæller, at det er spændende at være i gang.  Nicklas Bendtner luftede for nogle måneder siden sine planer om at begynde på...

Cristiano Ronaldo sendte bolden i nettet for 760. gang i karrieren onsdag aften, og dermed skrev den portugisiske superstjerne fodboldhistorie.

Diego Armando Maradona afgik onsdag ved døden i en alder af 60 år. Han døde som følge af et hjerteanfald.

FC Midtjylland sikrede sig billet til Champions League-gruppespillet onsdag aften, da de slog Slavia Prag med 4-1.

Hvem er de hurtigste fodboldspillere anno 2020? Det giver den franske avis Le Figaro svaret på her, hvor de har samlet de ti hurtigste profiler.

Den brasilianske fodboldlegende, Ronaldinho, er blevet snuppet med et falsk pas i Paraguay. Det koster ham sandsynligvis seks måneders fængsel.

David Beckhams nye MLS-mandskab kommer til at tørne ud i lyserøde spilletrøjer ala Palermo på et lyserødt stadtion i Miami.

I jagten på de marginaler, der i sidste ende kan afgøre fodboldkampe, er fodboldstjernerne hele tiden opmærksomme på nye måder at forbedre deres fysiske og mentale tilstand.

Tidligere på ugen præsenterede Premier League-nedrykkerne Huddersfield deres nye spilletrøjer med den nye sponsor Paddy Power på trøjerne.