Nyheder

Nyheder

Diego Armando Maradona afgik onsdag ved døden i en alder af 60 år. Han døde som følge af et hjerteanfald.

FC Midtjylland sikrede sig billet til Champions League-gruppespillet onsdag aften, da de slog Slavia Prag med 4-1.

Hvem er de hurtigste fodboldspillere anno 2020? Det giver den franske avis Le Figaro svaret på her, hvor de har samlet de ti hurtigste profiler.

Den brasilianske fodboldlegende, Ronaldinho, er blevet snuppet med et falsk pas i Paraguay. Det koster ham sandsynligvis seks måneders fængsel.

David Beckhams nye MLS-mandskab kommer til at tørne ud i lyserøde spilletrøjer ala Palermo på et lyserødt stadtion i Miami.

I jagten på de marginaler, der i sidste ende kan afgøre fodboldkampe, er fodboldstjernerne hele tiden opmærksomme på nye måder at forbedre deres fysiske og mentale tilstand.

Tidligere på ugen præsenterede Premier League-nedrykkerne Huddersfield deres nye spilletrøjer med den nye sponsor Paddy Power på trøjerne.

Den brasilianske landsholdsprofil, Daniel Alves, er nu den mest vindende fodboldspiller i historien. Han står noteret for 40 titler i alt.

Der blev i dag trukket lod til EM-kvalifikationen forud for EM 2020, og Danmark fik nogle - på papiret - overkommelige modstandere. Danmark befandt sig i dag i andet seedningslag, da der blev trukket lod...

Foto: LA Galaxys YouTube-kanal Zlatan Ibrahimovic er netop skiftet til MLS-klubben LA Galaxy, og i sin debutkamp fik en drømmestart. I det 71. minut blev han indskiftet i kampen mod Los Angeles FC, hvor LA Galaxy...