Nyheder

Nyheder

Den tidligere Arsenal- og Real Madrid-stjerne Mesut Özil har valgt at stoppe sin karriere som professionel fodboldspiller i en alder af 34 år. Det bekræfter han onsdag.

Manchester United er klar til at sprænge banken for at købe Harry Kane, som man vil gøre til den dyreste englænder i historien. Det melder Sunday People.

Jürgen Klopp var mundlam efter Liverpools knusende 7-0-sejr over Manchester United søndag aften, hvor den tyske manager storroste sit mandskab. Søndag aften tog Liverpool imod formstærke Manchester United, der forud for kampen kun havde tabt...

Arsenal-venstrebacken Kieran Tierney har været meldt på blokken i Newcastle på det seneste, og skotten er efter sigende åben for at gennemføre skiftet. I sommer var Arsenal på rov i Manchester City, hvor man hentede...

FC Midtjylland har forlænget kontrakten med den 34-årige keeper Jonas Lössl, så parterne nu har papir på hinanden helt frem til sommeren 2026.

Real Madrid er på udkig efter en erstatning for 35-årige Karim Benzema, og nu har man rettet kikkerten mod Richarlison fra Tottenham. Det melder ESPN Brasil.

Manchester City forventer efter sigende, at manager Pep Guardiola forlader klubben, inden de bliver ramt af en eventuel sanktion. 

Chelsea er klar til at betale Benfica-profilen Enzo Fernández' frikøbsklausul på 120 millioner euro, svarende til svimlende ca. 893 millioner kroner. 

Leicester sikrede sig for nylig Victor Kristiansen fra FC København, og nu lurer man på at hente den danske landsholdsbobler Morten Hjulmand. 

Liverpool er ude efter den danske landsholdsspiller Jesper Lindstrøm, som har været igennem en stor udvikling i Eintracht Frankfurt. Det melder Tipsbladet.