Nyheder

Nyheder

Den 22-årige Brøndby-profil Mathias Kvistgaarden fortæller, at det ikke har været sjovt at være skadet, fordi han ikke har kunnet hjælpe holdet.

Brøndby-profilen Ohi Omoijuanfo mener ikke, at kampen mod FC København er et normalt derby, fordi holdene også dyster om det danske mesterskab.

Real Madrid har netop sikret sig endnu et spansk mesterskab, og ifølge Carlo Ancelotti skyldes det blandt andet, at der ikke er store egoer i truppen.

Dommer Sandi Putros mener ikke, der kan være tvivl om, at bolden var over målstregen, da AGF udlignede til 1-1 i weekendens kamp mod FC København.

FC Barcelona-præsident Joan Laporta var rødglødende efter 3-2-nederlaget til Real Madrid, og han vil ikke udelukke, at man kan ende med at kræve omkamp.

FC København-cheftræner Jacob Neestrup storroser Andreas Cornelius efter weekendens 2-2-kamp mod FC Midtjylland, hvor angriberen kom på måltavlen.

FC København-profilen Lukas Lerager vil ikke forholde sig til kampen om det danske mesterskab, efter holdet netop har tabt med 2-1 til FC Nordsjælland.

Den hollandske Arsenal-spiller Jurrien Timber har været knæskadet stort set hele sæsonen, men nu er der ikke langt igen, fortæller manager Mikel Arteta.

Kasper Hjulmand og det danske landshold blevet buhet ud efter 0-0-kampen mod Schweiz, men ifølge landstræneren gjorde holdet alt, hvad de kunne.

Der er ingen gratis pladser på det danske landshold, hvor landstræner Kasper Hjulmand altid er iskold og nøgtern, når han skal udtage sin trup.