Nyheder

Nyheder

Manchester City-manager Pep Guardiola er efter sigende interesseret i Toni Kroos, men den tyske Real Madrid-profil ønsker ikke at rykke til Etihad.
VM 2022

Danmark tog hul på VM i Qatar med en kamp mod Tunesien, hvis stærke defensiv dog formåede at holde danskerne fra de helt store chancer, og opgøret endte derfor 0-0.

Cristiano Ronaldo fortæller, at Manchester United har forsøgt at presse ham ud af klubben, og at han ingen respekt har for manager Erik ten Hag.

Kasper Hjulmand, Danmarks landstræner, har netop annonceret de første 21 navne, som er udtaget til VM-slutrunden i Qatar 2022. Se hele listen her.

Chelsea-kantspilleren Hakim Ziyech har ikke fået alverden spilletid i denne sæson, og nu er han klar til at forlade The Blues til fordel for AC Milan i januar.

Cristiano Ronaldo lader ikke til at indgå i Manchester United-manager Erik ten Hags planer for fremtiden, og det vil Chelsea forsøge at udnytte.

Den franske Real Madrid-stjerne Karim Benzema har vundet Ballon d'Or 2022-prisen foran navne som Sadio Mané, Robert Lewandowski og Kevin de Bruyne.  Mandag aften blev det prestigefyldte Ballon d'Or-trofæ uddelt, og det endte med at...

Paris Saint-Germain er på det seneste blevet sat i forbindelse med Chelsea-angriberen Pierre-Emerick Aubameyang, men den franske storklub afviser nu interessen.

Den forhenværende Real Madrid-stjerne Gonzalo Higuain indstiller sin karriere, når MLS-sæsonen slutter. Det meddeler argentineren på et pressemøde. Real Madrid, Chelsea, AC Milan, Juventus og Napoli var blandt de klubber, som Gonzalo Higuain nåede at...

Premier League-klubben Newcastle har før været sat i forbindelse me Leicester-profilen James Maddison, og de har efter sigende ikke opgivet jagten.