Nyheder

Nyheder

Hvem er de hurtigste fodboldspillere anno 2020? Det giver den franske avis Le Figaro svaret på her, hvor de har samlet de ti hurtigste profiler.

Den brasilianske fodboldlegende, Ronaldinho, er blevet snuppet med et falsk pas i Paraguay. Det koster ham sandsynligvis seks måneders fængsel.

David Beckhams nye MLS-mandskab kommer til at tørne ud i lyserøde spilletrøjer ala Palermo på et lyserødt stadtion i Miami.

I jagten på de marginaler, der i sidste ende kan afgøre fodboldkampe, er fodboldstjernerne hele tiden opmærksomme på nye måder at forbedre deres fysiske og mentale tilstand.

Tidligere på ugen præsenterede Premier League-nedrykkerne Huddersfield deres nye spilletrøjer med den nye sponsor Paddy Power på trøjerne.

Den brasilianske landsholdsprofil, Daniel Alves, er nu den mest vindende fodboldspiller i historien. Han står noteret for 40 titler i alt.

Der blev i dag trukket lod til EM-kvalifikationen forud for EM 2020, og Danmark fik nogle - på papiret - overkommelige modstandere. Danmark befandt sig i dag i andet seedningslag, da der blev trukket lod...

Foto: LA Galaxys YouTube-kanal Zlatan Ibrahimovic er netop skiftet til MLS-klubben LA Galaxy, og i sin debutkamp fik en drømmestart. I det 71. minut blev han indskiftet i kampen mod Los Angeles FC, hvor LA Galaxy...

FC Københavns manager Ståle Solbakken får endnu en trænerkapacitet ved sin side. Morten Olsen bliver ny assistentræner i FCK. Morten Olsen tog afsked med jobbet som dansk landstræner efter mere end 15 år på posten...

Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med de nævnte hjemmesider i artiklen. Enhver kan være uheldig og blive ramt af en skade, hvis de dyrker motion. Det er imidlertid de færreste skader, som...