Ronaldo i interview: Hvis vi taler penge, så tog jeg til Qatar

Ronaldo i interview: Hvis vi taler penge, så tog jeg til Qatar

934
0
DEL

Rygterne om Cristiano Ronaldos fremtid vil ingen ende tage. Torsdag aften blev der så af den YouTube-baserede nyhedskanal Beanyman Sports offentliggjort et interview, hvori Ronaldo taler om fremtiden samt, hvordan det egentlig er at være i hans sko.

Man ville lyve, hvis man nægtede at superstjernen Cristiano Ronaldos liv ikke har været turbulent. Han er for nyligt udkommet med en selvbiografisk film, han er den vel nok mest populære fodboldspiller i verden og han lever konstant i pressens søgelys.

Det er også klart for de fleste, at Ronaldo ikke er kommet sovende til, hvor han er i dag. Han understreger også, at det ikke er tilfældigheder, der har bragt ham til toppen. Med et knivspids arrogance, eller en abnorm mængde selvtillid, siger han om sin vej til toppen.

– Alt dette sker af en grund. Grunden er at jeg er utrolig på en fodboldbane. Derfor er folk så interesserede i mig.

Til spørgsmålet om, hvorvidt Ronaldo betragter sig selv som verdens bedste fodboldspiller svarede han følgende:

”Ja, det synes jeg. I min optik er jeg altid den bedste. Man er nødt til at spørge sig selv, hvorvidt man er den bedste på sit område. På mit område mener jeg, at jeg er den bedste.

Her tager interviewet imidlertid en drejning, da journalisten spørger om det efterhånden obligatoriske spørgsmål, altså om han synes at han er bedre end Messi.

”Det er smag og behag. Jeg respekterer folks mening. Det kan være at Messi for dit vedkommende er bedre end mig, men for mit vedkommende er jeg bedre end ham. Det er meget simpelt.”

I forhold til det sejlivede rygte om, at der står en dør på klemme for Ronaldos tilbagevenden til Manchester United, svarede Ronaldo således.

”Som jeg efterhånden har sagt mange, mange gange, så er der ingen der kender fremtiden. Lige nu er jeg glad i Real Madrid, men fremtiden kender ingen.”

Om Ronaldo får en nostalgisk følelse i kroppen, når snakken falder på Manchester United, er ikke til at blive klog på. I forhold til at komme ”hjem” til Manchester, så antyder Ronaldo at der ikke er noget ”hjem” at vende tilbage til.

”Fra det øjeblik jeg forlod klubben var den forandret. Jeg siger ikke bedre eller værre. Det har ændret sig meget. Mange gode spillere er væk. Sir Alex Ferguson er væk. Hele strukturen er ændret. Manchester United er ikke det samme Manchester United, som jeg forlod for seks år siden”

Men hvis det ikke skal være tilbage til Old Trafford, hvad skal det så være? Det spørgsmål sidder mange fodboldinteresserede med, og Ronaldo bliver jo ikke ligefrem yngre. Spørgsmålet blev ikke desto mindre stillet under interviewet. Journalisten prikkede endnu engang til Ronaldo, holdt ham op på hans ”alt er muligt” udtalelse og spurgte om han kunne finde på at tage til Manchester City, der vel nok er den af Manchester klubberne, der har mest på kistebunden.

”Tror du at penge vil få mig til at ændre mening nu? Jeg er 30 år gammel. Det tror jeg ikke bliver problemet. Hvis vi taler penge, så tog jeg måske til Qatar. De har sandsynligvis flere penge end Manchester City.”

Alle muligheder står altså tilsyneladende fortsat åbne. Det bliver efter al sandsynlighed heller ikke i januar-transfervinduet, der venter lige rundt om hjørnet, at der kommer til at ske noget i denne sag. Som det så ofte er med rygter og fodbold i det hele taget, så må vi som tilskuere vente og se hvad fremtiden bringer.

 

INGEN KOMMENTARER