Durmisi før københavner-derby: Vi elsker de her kampe

Durmisi før københavner-derby: Vi elsker de her kampe

1762
0
DEL

Riza Durmisi glæder sig til søndagens opgør mod ærkerivalerne fra FC København. Han mindes det seneste opgør, hvor Brøndby sad på spillet i begyndelsen og forventer, at det hele ender med en Brøndby-triumf.

Det seneste opgør mellem de to klubber endte 1-1 efter en flot starte fra Brøndby. Det er noget af det samme Durmisi vil se i søndagens derby:

– Vi spillede dem ud af banen de første 30 minutter, inden de fik mere overtag, blev farlige til sidst og scorede til 1-1. Men vi skal tage de første 30 minutter med og se, om vi kan få nogle flere af de perioder ind i vores spil. Perioder af fem, 10, 15 minutter. Så skal vi ramme nogle kontraangreb og bygge spillet godt op og komme til chancer og mål via godt opbygget spil, siger Riza Durmisi til tipsbladet.dk:

– Og ellers er det bare at give den gas. Vi laver jo det, vi godt kan lide, og vi elsker de her kampe, siger han.

Læs også: Toutouh: Derbyet betyder alt for mig

Der er tæt på udsolgt til kampen på søndag, hvilket beviser at derbyet stadig har stor interesse for fansene, på trods af Brøndbys lavere placeringer i de seneste år:

– Jeg ved ikke, om jeg synes, de mister værdi. De har jo stadig det her clash, at det er et derby, så jeg tror egentlig bare, at det bliver federe for hver gang. Det håber jeg. Og at der næsten er udsolgt, er bare fedt. Det er jo det, man gerne vil, og jeg ser bare frem til at spille en fed kamp igen, siger Durmisi.

Durmisi og Brøndby ligger aktuelt nummer fem i Superligaen – bare et point fra SønderjyskE og den tredjeplads, der er klubbens målsætning denne sæson.

INGEN KOMMENTARER