Brøndby ville undgå derby-ballade: Forsøgte at sløjfe udebaneafsnit i begge kampe

Brøndby ville undgå derby-ballade: Forsøgte at sløjfe udebaneafsnit i begge kampe

2945
0
DEL

Søndagens derby mellem FCK og BIF bliver uden gul-blå fans, som følge af restriktioner fra FCK. Klubben forsøgte dog ifølge tipsbladet.dk’s oplysninger selv at sikre, at ingen af de to hold fik udebaneafsnit til de kommende derby-kampe.

Dagens største sportshistorie herhjemme må siges at være, at Brøndby ikke tager fans med i Telia Parken, grundet restriktioner fra FCK’s side.

Klubben har derfor sendt de 1400 billetter tilbage, med en besked om at man ikke er interesseret i billeterne, når fansene ikke må udføre, deres tifo, som de ønsker det.

Tipsbladet.dk afslører dog nu at BIF tidligere har været i kontakt med FCK med et ønske om at sløjfe udebaneafsnittet i begge kampe. Klubben har udtalt, at de ønsker et rigtigt derby, med vilde fans og god stemning, men nu viser det sig altså, at de selv har forsøgt at forhindre dette.

Læs også: Ovenpå Brøndbys boykot: FCK uddeler derby-billetter gratis til venskabsklub

Tipsbladet.dk har forgæves forsøgt at kontakte administrerende direktør Jesper Jørgensen i Brøndby IF. I stedet er kommunikationschefen kommet med en udtalelse:

– Det er ikke noget, vi kan bekræfte. Vi glæder os til at byde de 1400 fans velkommen, siger kommunikationschef Christian Schultz.

Men hvorfor har I forsøgt at sløjfe udebaneafsnit til begge kampe?

– Vi kan ikke bekræfte den oplysning.

I behøver heller ikke bekræfte den. I kan svare på, hvorfor I har ønsket at sløjfe udebaneafsnit til begge kampe?

– Det er bare en oplysning, du har, så længere er den ikke. Vi ser frem til at få besøg af de 1400 fans fra FCK.

Har det I virkeligheden været et ønske fra Brøndby, at egne fans ikke skulle med til udekampen mod FCK?

– Nej. Vi har netop arbejdet på at finde en løsning, og vi har fuld forståelse for den beslutning, vores fans har taget.

Kampen spilles søndag klokken 18 i Telia Parken.

INGEN KOMMENTARER