Dortmund-direktør: Hummels er den rette kaptajn

Dortmund-direktør: Hummels er den rette kaptajn

1020
0
DEL

Mats Hummels har haft en svær start på sæsonen, men har dog rejst sig igen, og nu hylder Borussia Dortmunds direktør, Hans-Joachim Watzke, Mats Hummels’ gevaldigt forbedrede form.

Den tyske landsholdspiller har været i imponerende form siden vinterpausen, og blandt andet netop Hummels, har sørget for, at Thomas Tuchels mandskab har holdt hele otte clean sheets i 11 kampe i alle turneringer.

Hummels kæmpede for at imponere i den første halvdel af sæsonen, dog uden yderligere succes. Sidenhen, har han dog imponeret i så høj grad, at han nu hyldes af klubbens direktør, Hans-Joachim Watzke.

– Vores forsvar har været i sublim form. Hummels har været i verdensklasse form, og har båret vores bagkæde, fortæller Watzke.

– Han har spillet på et højere niveau end nogensinde siden starten vinterpausen, fortsatte han.

– Nogle mennesker, som ikke er inde omkring BVB (Borussia Dortmund, red.) var begyndt at tvivle på, om Hummels var den rette kaptajn for Dortmund, men han har vist sig at være en fantastisk kaptajn. Og jeg har set få så gode kaptajner.

Den 27-årige forsvarsspiller, har optrådt 38 gange for Dortmund i alle turneringer i denne sæson, og er desuden noteret for to scoringer.

INGEN KOMMENTARER