Ramos satser ved at tage med til Paris

Ramos satser ved at tage med til Paris

1049
0
DEL

Ramos vil måske igen tage drastiske midler i brug for at blive klar til kamp, efter at han ikke spillede med for det Spanske landshold i EM-Kvalifikationen.

Kaptajnen for Real Madrid, Sergio Ramos, var så desperat efter ikke at gå glip af Madrid-Derbyet mellem ‘Galacticos’ og Atletico Madrid, at han tog drastiske midler i brug.

Han fik derfor en smertestillende sprøjte, der sørgede for at han kunne deltage i storkampen. Det betalte han efterfølgende for, da han missede landsholdets kval-kampe og vil misse Real Madrids kommende kamp mod Levante i La Liga, grundet en skade der sprang op som følge af strabadserne i derbyet.

Men dette holder ikke Ramos fra at lave samme nummer, for om en uge står Real Madrid overfor giganterne fra Paris, PSG, og Ramos vil igen gøre alt hvad der står i hans magt for at blive klar.

Han har således fortalt Rafa Benitez, at han regner med at kunne lede sit hold ind på Parc des Princes i Paris medmindre noget uventet skulle forekomme, i hvad der højst sandsynligt kunne blive madrilenernes sværeste udfordring i CL-gruppespillet.

Klubben har advaret sine skadede spillere imod at risikere noget som helst, men Ramos virker tilsyneladende til at tage let på dette.

INGEN KOMMENTARER