Leicester-manager: Vi giver håb til enhver i en verden, hvor pengene tæller

Leicester-manager: Vi giver håb til enhver i en verden, hvor pengene tæller

830
0
DEL

Leicester Citys manager Claudio Ranieri mener, at han og hans mandskab giver håb ude i verden til alle ved at vise, at der er alternative veje i et samfund, hvor pengene får stadig større magt.

I en fodboldverden, hvor pengestrømmene normalvis afspejler den sportslige succes, topper The Foxes fra Leicester City sensationelt Premier League med fem point ned til nærmeste forfølger.

Det har indtil videre været en romantisk beretning fra England at følge Claudio Ranieris blåklædte drenge, og flere vil med garanti give deres højre arm for at kende til italienerens metoder, som uomtvisteligt virker i praksis.

Nu afslører Leicester-manageren nogle af sine hemmeligheder bag succesen.

– Min idé er, at spillerne først og fremmest skal restituere og så træne, siger Claudio Ranieri ifølge den italienske avis Corriere della Sera.

Læs også: Schmeichels holdkammerater tager én kamp ad gangen: Vi skal ikke bevise noget

– I England er kampenes intensitet altid høj, hvilket udmatter dem, fortsætter Leicester-manageren.

– Jeg tror ikke på, at der er en perfekt formel. Fodbold er ikke kemi. Der er ikke nogle universelle regler. Man skal bare tage det bedste fra den gruppe af spillere, du har til rådighed, forklarer han.

Læs også: Mata dybt taknemmelig over Chelsea-supporternes reaktion

– Alle føler, at de er en del af holdet, så at spille dårligt betyder at forråde de andre.

– Jeg har en spiller, der kommer hver morgen fra Manchester, mens en anden rejser fra London. Det kan lade sig gøre, fordi holdet tillader det. Det er dét, der gør mig stoltest, forklarer Ranieri og fortsætter:

– Jeg har aldrig set spillere sulte sådan. De første gange var jeg overrasket, men så begyndte jeg at smile af det. Hvis de løber så meget, kan de spise, hvad de vil.

Claudio Ranieri er godt klar over, at det er nu eller aldrig, hvis hans hold skal vinde et engelsk mesterskab. Leicesters utrolige præstationer er med til at indgyde håb hos enhver, fordi de viser, der er en vej i en verden, hvor pengene får stadig større magt.

– Om det er Leicesters sæson? Vi gør det godt, selvom de andre hold ikke er dårlige. Jeg har sagt til mine spillere, at det er dette år eller aldrig. I en tid, hvor penge tæller alt, giver vi håb til alle.

Leicester møder Arsenal i næste Premier League-runde.

Læs også: Top 10: De vildeste derbyer på verdensplan

INGEN KOMMENTARER