Sportsredaktør: Er du blevet vanvittig, Jan Bech?

Sportsredaktør: Er du blevet vanvittig, Jan Bech?

1210
0
DEL

Allan Olsen, der er sportsredaktør for Ekstra Bladet, sammenligner Jan Bech Andersens opførsel med Donald Trump. Dette sker efter, at det er kommet frem, at Jan Bech Andersen, under dække af navnet “Oscar”, har skrevet negativt om Thomas Frank og Per Rud på et fansite.

Allan Olsen mener ikke, at Jan Bech Andersen har handlet forsvarligt ved at kritisere træner og sportsdirektør gennem fansitet Sydsiden Online.

I en leder med overskriften “Er du blevet vanvittig, Jan Bech!” kritiserer sportsredaktøren Jan Bech i klare vendninger:

– Udover det tåkrummende pinlige i, at Jan Bech Andersens bedrag nu er afsløret – og at det selvfølgelig kalder på et grin i det helt brede format, så er Brøndby-bossens optræden helt ude i hegnet og fortsætter:

– Ja, det er vel det nærmeste man kan komme på en kopi af Donald Trump, når det kommer til tilsvininger og selvforherligelse. Men det amerikanske modstykke gør det i det mindste under eget navn og har ikke brug for et dække til at udgyde sine synspunkter.

Læs også: Brøndby-skandale lurer: Bestyrelsesformand har under dæknavn ytret sig yderst kritisk om Thoms Frank og Per Rud

Hverken Jan Bech Andersen eller Brøndby har udtalt sig om sagen endnu.

INGEN KOMMENTARER