Abramovich vil tage kampen op for at få Guardiola til Chelsea

Abramovich vil tage kampen op for at få Guardiola til Chelsea

773
0
DEL

Siden det blev en kendsgerning, at Pep Guardiola ikke ville fortsætte karrieren i Bayern München, har rygterne svirret omkring, hvem der bliver den spanske succes-træners næste arbejdsgiverne. Favoritten har altid været Premier League, hvor Manchester City har været de varmeste bejlere. Nu melder Chelsea sig imidlertid på banen med en interesse, der tilsyneladende er indædt.

Chelsea-ejeren, Roman Abramovich, er tilsyneladende desperat efter at lokke den nuværende Bayern München-træner til klubben, som en permanent erstatning for Jose Mourinho.

Manchester City er som sagt favoritter til at sikre sig den spanske træner, men det betyder dog ikke, at kampen om Guardiolas underskrift er slut. Chelsea, med Abramovich i spidsen, tror fortsat på muligheden for at hente Guardiola, der vel nok er den mest ansete træner i verden lige nu.

Den 44-årige Guardiola bekræftede i søndags sin hensigt om at forlade Bayern München til sommer.

Chelsea tror eftersigende, at Guardiola allerede har en mundtlig aftale på plads med ledende folk fra Etihad Stadium, hvor hans tidligere chefter fra Barcelona-tiden, Ferran Soriano og Txiki Begiristain, er tilknyttet nu.

Abramovich ser dog ikke ud til at give op, før blækket på en kontrakt er tørt. Guardiola har faktisk prøvet tilnærmelser fra Chelsea før, nemlig i 2012, hvor han meldte ud, at han ikke ville forlænge sin kontrakt i FC Barcelona. Den gang blev tilnærmelserne skudt i sænk.

Guus Hiddink mødte i går sine nye spillere på træningsbanen, hvilket var første gang siden han, for anden gang i historien i øvrigt, blev tilknyttet som midlertidig træner i klubben.

Hvis Abramovich tvinges til at give op med hensyn til Guardiola, så skulle den nuværende Atletico Madrid-træner, Diego Simeone, være et alternativ.

INGEN KOMMENTARER