Absalonsen: Brøndby er væsentligt bedre nu

Absalonsen: Brøndby er væsentligt bedre nu

1309
0
DEL

SønderjyskE har tabt de seneste fem Superliga-opgør mod Brøndby, og i dag skal klubben undgå et sjette et af slagsen. Johan Absalonsen mener, at Brøndby er bedre nu, end de var for nogle år siden. 

Brøndby og SønderjyskE ligger side om side i den danske Alka Superliga, hvor begge hold har 32 point – samme antal som FC Midtjylland. Hvis man skal tro statistikken, så sejrer Brøndby i dag, da de har vundet de seneste fem indbyrdes opgør i Superligaen.

Johan Absalonsen ved ikke, hvorfor man har det så skidt mod netop Brøndby, men han mener, at klubben fra vestegnen er væsentligt bedre, end de var en for lille håndfuld år tilbage.

– Vi slog dem i pokalen i foråret, så vi har vundet over dem. Det er et godt hold, og de har åbenbart stået godt til os i de seneste kampe, men det er svært at sige hvorfor. Jeg tror, det er mere tilfældigt. For vi er i stand til at få point imod dem, siger den tidligere FCK’er til bold.dk og fortsætter:

– Men de er jo også blevet bedre og bedre de seneste år. De har fået et bedre hold, og det skal vi også have respekt for. Det er et hold på vej frem, og de er væsentlig bedre nu end for tre-fire-fem år siden.

Som førnævnt ligger holdene side om side i tabellen, og vinderen kommer til at placere sig på tredjepladsen. Absalonsen er ikke vant til, at klubben spiller med om den slags.

– Vi har ligget lunt i bunden i de senere år, og det er kun den her halvsæson, vi har prøvet at snuse til det. Man kan stadig godt sige, at vi er et bund seks-hold i Superligaen. Selvom vi har ligget nummer fire i vinterpausen, er det ikke noget, vi er forvænte med, absolut ikke.

Kampen sættes i gang klokken 16.00.

INGEN KOMMENTARER