Ærlig Totti: Ikke at spille for denne klub er min eneste fortrydelse

Ærlig Totti: Ikke at spille for denne klub er min eneste fortrydelse

606
0
DEL

Den romerske klublegende, Francesco Totti, afslørede i kølvandet på gårsdagens Champions League-nederlag til Real Madrid, at han fortryder, at han ikke nåede at tørne ud for Los Blancos. 

Når man siger A, må man også sige B. Dette er i høj grad også tilfældet med AS Roma og Francesco Totti, der om nogen går hånd i hånd. Dette har de faktisk gjort i over to årtier.

Nu afslører den 39-årige veteran dog, at det eneste, som han som professionel fodboldspiller fortryder er, at han ikke fik spillet for kongeklubben. Dette fortalte han umiddelbart efter romernes 0-2-nederlag til Real Madrid i verdens fineste klubturnering.

– Santiago Bernabeu er et fantastisk stadion. Real Madrid er det eneste, jeg fortryder, fortalte den aldrende offensivspiller til ESPN, og sætter i samme ombæring stor pris på den stående ovation, han modtog af Real Madrid-tilhængerne, da han trådte på banen i anden halveg.

– Det var meget følelsesladet at få sådan en varm velkomst. Det er et dejligt minde for mig.

Totti har i den seneste tid ikke været blandt Roma-træner Luciano Spalletis foretrukne, og med en fremskreden alder på 39 år spekuleres der i om gårsdagens Champions League-kamp var karrierens sidste. Italieneren ville dog ikke kommentere på dette, men ville blot nyde dette “dejlige øjeblik”.

– Jeg har misset nogle ting i de seneste uger, men lige nu vil jeg gerne nyde dette dejlige øjeblik, fortalte Totti og sluttede på kryptisk vis med følgende kommentar:

– Vi kommer til at se hvad, der kommer til at ske nu.

 

INGEN KOMMENTARER