Agger: Beslutning om karrierestop kan ske helt op til sæsonafslutning

Agger: Beslutning om karrierestop kan ske helt op til sæsonafslutning

1623
0
DEL

Daniel Agger har ikke besluttet sig for, hvornår støvlerne lægges på hylden, men han fastslår, at når dagen kommer, så er det helt slut med fodbolden. 

Daniel Aggers kontrakt med Brøndby IF udløber efter sæsonen, og den danske forsvarsgeneral ved ikke, hvorvidt den forlænges eller ej.

Lige nu har han lysten, men et karrierestop kan annonceres helt op til sæsonafslutningen, fortæller Daniel Agger.

– Jeg har ikke sat et tidspunkt for, hvornår jeg beslutter mig. Det kan sagtens ske helt op til sæsonafslutningen. Lige nu har jeg lysten. Men jeg mærker efter hver dag, siger Agger til Ekstra Bladet og fortsætter:

Se også: Viborg-spiller filmet i at skubbe mand omkuld efter bytur

– Når jeg slutter min karriere, så er det helt slut med fodbold. Der er en masse andre ting i livet, jeg gerne vil. Og det handler ikke om fodbold. Jeg har flere forretninger, som jeg vil bruge min energi på.

Daniel Agger blev hentet i sommeren 2014 som en gave fra Jan Bech Andersen.

Husk at ‘like’ Sambabold.dk på Facebook her.

INGEN KOMMENTARER