Agger-koks koster landsholdsnederlag i Glasgow

Agger-koks koster landsholdsnederlag i Glasgow

1621
0
DEL

En kæmpe brøler af Daniel Agger kostede et snævert 1-0-nederlag til Skotland tirsdag aften. De danske drenge fulgte ikke op på torsdagens lovende takter, da de slog Island med 2-1. 

Det var et rådvildt landshold, der gæstede Skotland tirsdag aften. Afleveringer sad ikke, hvor de skulle, og allerede efter få minutter blev danskernes manglende koncentration straffet.

Daniel Agger forsøgte at få Kasper Schmeichel ud af sit bur, og den manglende kommunikationsforståelse afstraffede Premier Leauge-profilen Matt Ritchie ved at score til 1-0.

Den tidlige fejl for to så erfarne profiler kostede på selvtillidskontoen, og Danmark var sat under pres de efterfølgende 10 minutter.

Resten af første halvleg gik med at få pasningerne til at ramme medspillerne – kun afbrudt af Yussuf Poulsens gigantiske chance, hvor han dog fik tøvet en kende for længe og dermed ikke fik afsluttet.

I pausen skiftede Åge Hareide på målmandsposten. Jonas Lössl afløste Kasper Schmeichel i buret og kom ind til sin landsholdsdebut.

Danskerne kom bedre ud til anden halvleg og fik hurtigt sat sig i kontrol, men chancerne udeblev fortsat.

Midtvejs i anden halvleg fik Christian Eriksen plads til en langskudsafslutning, men den gik et stykke over mål.

Kort før tid missede hjemmeholdet en gylden mulighed for at lukke kampen med en scoring til 2-0. Bolden gik snært forbi bagerste stolpe.

INGEN KOMMENTARER