Allan K. Pedersen tilfreds med næstformandpost

Allan K. Pedersen tilfreds med næstformandpost

759
0
DEL

Allan K. Pedersen solgte tidligere på ugen det meste af FC Nordsjælland, og den nu tidligere FCN-ejer er glad for den nye rolle, som han har fået i klubben, og han ser frem til samarbejdet med de nye ejere.

Salget af Randers FC gik i vasken. I stedet måtte de engelske investorer søge mod Sjælland, hvor FC Nordsjælland hoppede på krogen, og derfor er Allan K. Pedersen ikke længere ejer af Farum-klubben, men det gør ikke spor for den tidligere FCN-formand.

– Jeg havde da levet med at sige helt farvel, men jeg har lagt et forholdsvis stort stykke arbejde i at udvikle dansk fodbold, især sammen med Thomas Christensen og bestyrelsen i Divisionsforeningen, siger Allan K. Pedersen til bold.dk.

– Så jeg ville da under alle omstændigheder gerne have lov til at tage stille og roligt afsked med det. I øjeblikket sidder vi i diskussioner med DBU, og der har Tom så fået forklaret af andre, at det måske var en god idé at jeg var med i dem, så han kom og spurgte, om jeg ville fortsætte.

Allan K. Pedersen understreger samtidig, at han er meget glad for den rolle, som han nu indtager i klubben.

– Jeg synes det er en meget rar måde stadig at kunne være med, for jeg smækker på ingen måde med døren. Jeg vil gerne kunne benytte svingdøren, så jeg kan komme ind igen, siger den nu tidligere klubejer.

Allan K. Pedersen har ifølge flere danske medier tjent i omegnen af et trecifret millionbeløb for at sælge sine aktier i FC Nordsjælland.

INGEN KOMMENTARER