Ancelotti: Denne position skal Cristiano Ronaldo ikke spille

Ancelotti: Denne position skal Cristiano Ronaldo ikke spille

1674
0
DEL

Carlo Ancelotti mener, at Cristiano Ronaldo behøver kreativ frihed, og derfor skal han ikke spille på den forreste angriberposition. 

Carlo Ancelotti og Cristiano Ronaldo havde et særdeles godt forhold til hinanden gennem de to år, hvor de arbejdede sammen i Real Madrid.

Ancelotti har været i talrige storklubber rundt om i Europa og har deraf arbejdet sammen med fantastiske spillere. Cristiano Ronaldo betegner han dog alligevel som den bedste af dem alle.

– Han er en af de bedste spillere nogensinde. Han er den bedste angriber i fodboldens historie. Jeg har aldrig trænet en bedre spiller end ham, skriver Carlo Ancelotti i sin klumme på Sina Sports.

Læs også: Fem ting, vi lærte af Manchester United – Liverpool

Ancelotti mener, at den forreste angriberposition ikke passer til Cristiano Ronaldo, da portugiseren behøver kreativ frihed til at kunne bevæge sit frit på banen.

– Der er en offensiv position, som ikke er den bedste for Cristiano Ronaldo, og det er den forreste angriberposition.

– Cristiano Ronaldo kunne ikke lide at spille med ryggen til målet. Han foretrækker at finde rum ude på kanterne og angribe modstanderens mål, skriver den italienske succesmanager videre.

– Cristiano vil altid være i stand til at finde plads, fordi han har et specielt talent.

Læs også: Bayern-stjerne afviser ikke Chelsea-skifte: Vi må se, hvad der sker

Ancelotti kommer også ind på de taktiske overvejelser, han selv gjorde sig som Real Madrid-træner for at få mest muligt ud af holdets store stjerne.

– Under mig spillede holdet en 4-3-3 med Cristiano startende på vestrekanten, men vi fandt hurtigt ud af, at han behøvede mere frihed til at dække mere af banen og være der, hvor spillet foregik.

Læs også: Gratis angriber kan ende med at koste Liverpool rekordsum

– Vi så tit Cristiano Ronaldo på begge kanter og selv som spilfordeler. Cristiano skal have total frihed, så han er i stand til at tro på, hvad han kan. At give Cristiano frihed i offensiven er positivt, fordi det gør ham endnu mere uforudsigelig.

– For at sikre, at hans holdkammerater tilbyder ham den bedst mulige støtte, skal han føle sig, at han konstant har frihed i hver eneste situation og område på banen, slutter Ancelotti sit skriv om Cristiano Ronaldo.

Læs også: Benzema i ny skandale: Forbindes med narkosmugling og pengehvidvaskning

INGEN KOMMENTARER