Anerkendt journalist: Mourinho gik efter Liverpool-angriber

Anerkendt journalist: Mourinho gik efter Liverpool-angriber

1278
0
DEL

Ifølge fodboldnyhedskorrespondenten på The Telegraph, Matt Law, var Mourinho i sommer meget interesseret i at bringe Christian Benteke til Stamford Bridge, inden den 24-årige angriber i stedet tog turen til Merseyside. 

Et stort slag skal stå i Premier League lørdag eftermiddag. Jürgen Klopp og hans rødblusede tropper drager til London for at kr ydse klinger med den pressede José Mourinho og hans Chelsea-mandskab. Der vil utvivlsomt altid komme drama i så stort et opgør, men nu har fodboldnyhedskorrespondenten Matt Law lige sørget for et ekstra godt krydderi til kampen.

Således fortæller Matt Law i sine seneste skriverier på avisen The Telegraph, at José Mourinho skulle have været særdeles interesseret i Christian Benteke i sommerens transfervindue.

Faktisk var Chelsea-manageren så interesseret i den nu tidligere Aston Villa-stjerne, at han spurgte Eden Hazard til råds om hans landsmand.

Matt Law skriver endvidere, at Mourinho havde seriøse samtaler med Bentekes agent, men at Chelsea-ledelsen med Roman Abramovic i spidsen lukkede kassen i, da de blev præsenteret for den brølstærke belgiers frikøbsklausul på 32,5 millioner pund.

Opgøret mellem Chelsea og Liverpool kan ses på TV3+ lørdag eftermiddag kl. 13:45.

INGEN KOMMENTARER