Arsenal-legende: Zlatan ville passe ind i Arsenal

Arsenal-legende: Zlatan ville passe ind i Arsenal

1302
0
DEL

Thierry Henry mener, at Zlatan Ibrahimovic ville passe meget godt ind i hovedstadsklubben, Arsenal.

Det er en kendsgerning, at Zlatan Ibrahimovic, af mange, kaldes for en af verdens bedste fodboldspiller, og årsagen til dette, fik alle at se, da han scorede målet til 2-1 mod Chelsea, og definitivt sendte den blå del af London ud af UEFA Champions League.

Samtidigt huskede spillerens mål også mange på, at han var kontraktløs til sommer, og, af den årsag, kædes den høje svensker sammen med mange klubber – specielt klubber i den engelske Premier League. Her nævnes Arsenal som gode bejlere til svenskeren, og spørger man den tidligere Arsenal- og fodboldlegende, Thierry Henry, så ville Ibrahimovic passe meget godt ind.

– For at vide, hvem vi (Arsenal, red.) skal købe, så er det vigtigt at vide, hvem, der først og fremmest er tilgængelig (på markedet, red.), begynder Thierry Henry i en udsendelse, der var en sammenfletning af Soccer AM og Sky Sports Analysis, og fortsætter:

– Jeg har ladet mig høre, at Zlatan Ibrahimovic gerne vil til Arsenal, men det er et snarere et spørgsmål om, hvem der gerne vil komme (generelt set, og altså ikke kun Zlatan, red.). Jeg tror, at meget kan ske, hvis vi ender i top 4 i ligatabellen, for så er vi med i Champions League, forklarer Henry, og tilføjer:

– Vi ved, at Zlatan kan gøre jobbet for os, (hvis han kommer til klubben, red.).

I flere interviews har Ibrahimovic hentydet til Premier League, mens han i andre interviews har benægtet, at det er på tale. Kun tiden vil vise, om han ender i Arsenal, men der er flere kæder, der sammen viser, at han er at finde i det engelske til sommer, eftersom en forlængelse med Paris Saint-Germain ikke ser ud til at blive en realitet.

INGEN KOMMENTARER