Arsenal-spiller kan blive milliardær på hemmelig virksomhed

Arsenal-spiller kan blive milliardær på hemmelig virksomhed

1633
0
DEL

Mathieu Flamini har holdt en virksomhed hemmelig for omverdenen i ca. syv år, og den kan måske nu gøre ham til pioner for et marked, der er 200 mia. værd.

Mathieu Flamini skiftede i 2008 fra hans nuværende klub Arsenal til italienske AC Milan. Flamini gjorde det godt for Milaneserne på banen, men han har tilsyneladende også haft en rimelig succes uden for banen.

Da Flamini ankom til AC Milan, blev han nemlig hurtigt venner med den økonomisk uddannede Pasquale Granata, som han valgte at stifte et firma med. Dette firma skulle forske i nye energiressourcer.

Mange af Flaminis millioner, som han har tjent på fodbolden, er blevet postet i GF, som firmaet hedder, i form af lønninger, research og forsøg, og det har nu muligvis givet pote for den 31-årige franskmand og hans kompagnon.

GF er nu det første firma i verden, der masseproducerer stoffet levulinsyre, som skulle kunne erstatte olie i alle dets former. Stoffet bruges i et utal af industrier, og ifølge Flamini er GF med til at skabe noget helt nyt.

– Vi er pionerer. Vi åbner et nyt marked, og det er et marked, som potentielt har en værdi på over 200 milliarder kroner, fortæller Flamini til The Sun.

– I starten ville vi give virksomheden navnet ’Green Futures’. Da jeg kom til Milan i 2008, mødte jeg Pasquale, som blev en nær ven, og vi havde altid i hovedet at lave noget sammen. Jeg har altid været tæt på naturen og bekymret omkring miljøproblemer, klimaændringer og global opvarmning. Han var på samme bølgelængde. Vi begyndte at se på, hvordan vi kunne bidrage til at løse problemerne.

– Efter et stykke tid lærte vi om levulinsyre, som er et molekyle identificeret af den amerikanske afdeling for energi. Molekylet er et af 12 molekyler med potentiale til at erstatte benzin i alle dens former. Forskere fortalte os, at levulinsyre er fremtiden.

Hvis det går som Flamini forventer, skal han vist ikke være bange for, hvordan han skal tjene penge, når han er færdig med fodbolden.

INGEN KOMMENTARER