Arséne Wenger efter nederlag: Ikke en skam at tabe til Barca

Arséne Wenger efter nederlag: Ikke en skam at tabe til Barca

863
0
DEL

Arsenal er igen i år på vej ud af Champions League efter 2-0-nederlaget til FC Barcelona i går aftes på eget græs. Hjemmeholdets manager, Arséne Wenger, roser gæsterne efter kampen.

Med al sandsynlighed ligner det et videre avancement for sidste års Champions League-vindere, FC Barcelona, efter de besejrede Arsenal med 2-0 i London. Ifølge Arsenals egen manager, Arséne Wenger, er opgaven nu svær for hans hold.

– FC Barcelona er et fantastisk hold, og det er ingen skam at tabe til dem. De er europæiske mestre, og i aften viser de hvorfor. Realistisik set bliver det nu meget, meget svært – nærmest umuligt, siger Arséne Wenger til BBC efter gårdagens kamp.

– Vi gør det egentlig fornuftigt. Vi holder også langt hen ad vejen til vores plan. Det går galt, da vi begynder at presse for hårdt på for at score. Vi måtte ikke give dem mulighed for at slå kontra, og det var præcis, hvad vi gjorde, tilføjer han om gæsternes første scoring, da Lionel Messi fuldendte et flot kontraangreb fra FC Barcelona.

Læs også: Rygte: Barcelona vil have Deulofeu tilbage

Arsenal skabte ellers flere store chancer, men som oftest før i denne sæson, så manglede de skarphed i deres afslutninger. Netop manglen på effektivitet var spillerne godt klar over efter kampen.

– Vi havde chancer nok, og vi skulle have scoret mindst et mål i aften. Det gjorde vi ikke, og derfor er det også fortjent, at vi ikke fik noget ud af det. Det er umuligt at holde Barcelona fra fadet i 90 minutter, siger det tyske fyrtårn Per Mertesacker efter kampen.

Midtbanespilleren Aaron Ramsey var en af de spillere, der misbrugte et par af holdets chancer. Men trods skuffelsen vil Arsenal spille deres chance på Camp Nou.

– Mod sådan et hold skal du score på dine chancer. Vi gjorde det rigtig godt i første halvleg. Vi skabte chancerne, men vi scorede ikke på dem. Det bliver virkelig svært nu, men vi vil spille vores chance, understreger Aaron Ramsey.

Returkampen bliver fløjtet igang 16. marts.

Læs også: Cazorla håber at være klar til returkampen

INGEN KOMMENTARER