Atletico skuffede mod kazakhstanere

Atletico skuffede mod kazakhstanere

735
0
DEL

Atletico Madrid var store favoritter før dagens opgør mod FC Astana, men ind ville bolden ikke, og i stedet var det stolpe ud for det spanske storhold, der dermed mistede to vigtige point i Champions Leagues gruppe C.

Det er ikke mere end to uger siden, at Atletico Madrid på eget græs tævede FC Astana med hele 4-0. Derfor havde mange nok udset endnu en sejr til Madrid-klubben, men sådan skulle det altså ikke gå i dag.

Atletico var klart det mest dominerende hold, og det var også storholdet, der havde chancerne til at komme foran. Skarpheden foran målet manglede dog, og derfor kunne de to hold gå til pause med stillingen 0-0.

I 2. halvleg var det en meget jævnbyrdig affære. Begge hold havde chancer til at komme foran, og det var gæsterne fra Atletico, der havde de største chancer. Griezmann forsøgte sig med et smart forsøg, men bolden gik lige ved siden af mål.

Med et kvarter igen begyndte det for alvor at brænde på nede foran Astanas målmand. Atletico pressede på og kasakhstanerne havde det meget svært. Yannick Carrasco ramte overliggeren kort før tid, men ind ville bolden altså ikke.

I stedet endte det hele med at blive en åben affære, hvor ingen af holdene kunne komme frem til nogle bemærkelsesværdige chancer.

Det hele endte med 0-0. Atletico Madrid fører stadig gruppen med syv point efer fire kampe. Den placering kan Benfica dog fratage dem i dag, hvis det bliver til en sejr mod Galatasaray.

INGEN KOMMENTARER