Auri: Fansene vil se et aggressivt Brøndby-hold

Auri: Fansene vil se et aggressivt Brøndby-hold

2322
0
DEL

Auri Skarbalius fastslår, at han ikke skal ind og revolutionere noget, men i stedet bygge videre på det fundament, Thomas Frank har lagt. Den midlertidige Brøndby-træner vil se 11 aggressive spillere på søndag mod Randers.

En hektisk uge i Brøndby nærmer sig sin afslutning, og snart kan fokus rettes for det, der sker uden for banens kridtstreger, til det, der sker på grønsværen.

Søndag tager de blågule imod Randers FC på Brøndby Stadion, og kampen mod kronjyderne bliver Auri Skarbalius’ første af slagsen som Brøndby-træner her i anden omgang.

Auri glæder sig til at mærke suset på stadion og til at løfte den træneropgave, han har påtaget sig i foråret. Han fastslår dog, at han ikke skal ind og revolutionere noget, men lover fansene et aggressivt Brøndby-mandskab, der vil arbejde defensivt såvel som offensivt.

– Jeg sagde i onsdags ja til at overtage tøjlerne for Superliga-truppen frem til sommerferien, og når jeg først siger ja til en opgave, går jeg 100 % ind til den. Så jeg ser frem til at stå i spidsen for holdet i morgen og i resten af foråret, og jeg glæder mig til at mærke opbakningen til holdet fra vores fans og mærke suset, det giver, når spillerne løber ud på Brøndby Stadion, og kampen går i gang, siger Auri Skarbalius til klubbens egen hjemmeside.

Læs også: Analyse: Hvad kan vi forvente af Brøndby i foråret?

– Men kampen i morgen handler ikke om mig. Jeg skal ikke revolutionere noget. Vi ligger inden for afstand af vores mål om tredjepladsen, og vi er i pokalsemifinalen. Som ny cheftræner går jeg ind og fortsætter det arbejde, som Thomas Frank og trænerstaben har lagt for dagen. Det betyder, at fansene vil se et Brøndby-hold, som skal være aggressive, både defensivt og offensivt, og være afklaret i vores aftaler med hinanden, fortsætter han.

Selvom den store revolution er udelukket, så medgiver Auri, at der kan foretages mindre justeringer. Sammenholdet bliver det vigtigste i foråret, mener den tidligere højreback.

– Vi justerer sandsynligvis et par små detaljer, men vi skal i bund og grund vise, at vi står sammen, både når spillet flyder, og når vi oplever modgang. For som fodboldspiller oplever man både medgang og modgang i løbet af de 90 minutter, en kamp varer, og her er det vigtigt, at man arbejder sammen som et hold, forklarer Auri.

Selvom der næsten er gået tre år, siden Auri sidst stod i spidsen for de blågule, og at holdet ser noget anderledes ud i dag end dengang, så kender den tidligere publikumsfavorit holdet udmærket.

Læs også: Brøndby-profil tilbage langt før forventet: Kan spille søndag

– Jeg kender truppen ret godt, da jeg har været vant til at deltage i deres træninger om torsdagen. Jeg har gjort det klart for spillerne, at for mig handler det om, at de hver dag og hele tiden stiller krav til deres egen præstation og har fuldt fokus på, hvordan de hver især kan hjælpe holdet. Der vil altid være forstyrrende elementer i en fodboldklub, men spillerne ved, at det eneste, de skal have fokus på, er deres egen præstation og de aftaler, vi har på banen, og her må jeg rose holdet, for de har vist stor fokus i træningerne, siger Auri Skarbalius.

Brøndby-træneren vil forsøge at skærpe konkurrencen om pladserne på holdet.

Læs også: Stor avis: Zlatan kan være på vej til denne Premier League-klub

– Min indstilling er, at vi går ind til forårets kampe én træning ad gangen og én kamp ad gangen. Alle i truppen har forskellige kompetencer, og her gælder det om for spillerne hver dag at gøre det så svært som muligt for mig og trænerteamet at vælge de 11 spillere, der skal starte om søndagen. Jeg udtager altid det hold, som ifølge min overbevisning kan præstere bedst på dagen og vinde over modstanderen, siger Auri til slut.

Kampen mod Randers FC fløjtes i gang søndag klokken 16:00, og aflægger man ikke stadionbesøg, kan opgøret følges på Canal 9. Sambabold.dk følger op med reaktioner og analyser.

Læs også: Auri med klar udmelding: Brøndby vil i Europa

INGEN KOMMENTARER